PTT adam olmaz

frekans50

⁵⁰
Yurtdışından gümrük vergisini ödeyip mevzuatı incitmeden ufak bir parça aldım.

PTT 30 sene önceki hali neyse yine o.
Bu kafa, bu zihniyetteki personel ölmüyor mu emekli olmuyor mu bunlar?

Binamız 24 saat açık. Bilinen adres. Ünlü mekan. Ptt binayı biliyor. Binada güvenlik gönderiyi daima bizim adımıza teslim alır.

Buna rağmen "kapalı yerinde yok" gibi birşey işaretlemiş. O şekilde bekleyecek yurt dışına iade olacak. Telefonla arayan zaten olmadı.

haram yiyiciler!

O gün halletmem gereken bir işin önemli bir evrakını beklerken aynı şey benim de başıma geldi.

Dört gözle beklediğim kargo “Dağıtıma çıktı” mesajından iki saat sonra “Bulamadık” diye mesaj geldi. Şube yakındı, hemen şubeye gittim. Öğlen yemek arasıymış.

Ortalığı toz duman ettim. O kadar sinirlendim ki beni sakinleştirmek için yemek arasında kepengi açıp kargomu teslim ettiler. O an iyi ki biri çıkıp karşıma “Ben geldim, sizi bulamadım.” demedi. Ben bile kendimden korktum. Daha önce bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum.

Netice, saçmalıktan başka bir şey değil. Restorana gidip, garson varken mutfaktan yemek alıp üzerine bir de garsondan bahşiş istemeye benziyor.

Mutlaka şikayet etmelisin, ben de resmi şikayette bulunmuştum. En azından şikayet var sitesine filan yaz.

PTT resmi şikayet sayfası bulamadım. Gerek görmemişler galiba. Şikayeti taahhütlü postayla veya noter aracılığıyla kabul ediyor olabilir. Yakışır.

Halkbank ve PTT'yi hiç sevmiyorum.

Kovid döneminde sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen (haftasonu) PTT beni evde bulamamıştı. Ne bir telefon ne bir not kağıdı.

Aliexpress gönderisiydi. Üstüne üstlük son derece yavaş çalışan PTT'nin hızlı çalışacağı tutmuş, pazartesiye kadar İstanbul'a geri dönmüştü gönderi.

Bir defasında da 1 haftalık mücadelenin sonunda bize gelmesi çok mühim bir cihazı başka bir kuruma teslim etmişti. Üzerinde de koskoca yazı var, ne teslim eden ne de teslim alan kontrol etmiş.

PTT adam olacak olsaydı en ufak taşra kasabasında şubesi varken ülkede bu kadar kargo firması açılmazdı. PTT daha çok yaygın şube ağı sebebiyle devletin tahsilat-ödeme kurumu gibi çalışan kendi işi dışında angarya işlerinde yüklendiği hantal bir yapı olmuş. Adam tren bileti de satıyor, kablotv aboliği yapıyor, vergi alıyor, ceza alıyor. Her işten biraz olunca hiçbiri olmuyor.

Benzer olay başıma geldi PTT hazretleri bizim 7/24 açık ofisi bulamamış. Sokakta 1 numara biz, 3 numara PTT; 5 numara ilçe belediye binası.

Aynı olayı Aras Kargoda yaşadım. Paketi takip kodundan takip ediyorum. Aradım şubeyi. İsmimi söyledim. Hemen "Dağıtımda beyfendi" dedi. ardından şubeye gittim. İsmimi söyledim. Muhtemelen telefonu cevaplayan bayan çıkardı paketi verdi. Ben de paketi alınca arıza çıkarmadım.

PTT resmi şikayet sayfası bulamadım.

Sanıyorum aşağıdakilerin hepsine başvurabilirsin.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,610
Üyeler
3,426
Son üye
Fatih Kemal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back