frekans50
⁵⁰
İlgili kanun gereği radar uyarısı yapıldıktan sonra ceza kesiliyor diye duymuştum. Gizli bir radar ile ceza kesilemiyor. Kanun yönetmelik bu.
Dün Keşan yönünden gelirken Tekirdağ yakınlarında radar tabelası gördüm.
Tabelayı geçiyoruz. Hızımız iyi. ileride yol kenarında ters yönde duran, radar görünümlü sivil bir araç var. Etrafı dubalarla çevrilmiş.
İşte radar budur! diye düşünüyoruz. Daha ne olsun
Bu noktadan geçtim. Ama hızımı artırmadım. bit yeniği olabilir diye düşündüm. Benzer durumları daha önce görmüştüm.
Daha ileride köşeyi geçince bir de ne görelim? Tam teşekküllü radar aracı orada hazır bekliyor. "Radarı geçtik, bas gaza" diyenler için çevirme yapılıyor. Bu ikinci araç radara daha çok benziyor. Bence asıl radar bu. Tepesinde cihaz var.
Sonra polis tarafından çevrilen ve bekleyen araçların arkasında durdum.
Polis "devam edin, sizin sorununuz yok diğerleri radara takıldı" dedi. Ucuz atlattık
Dün Keşan yönünden gelirken Tekirdağ yakınlarında radar tabelası gördüm.
Tabelayı geçiyoruz. Hızımız iyi. ileride yol kenarında ters yönde duran, radar görünümlü sivil bir araç var. Etrafı dubalarla çevrilmiş.
İşte radar budur! diye düşünüyoruz. Daha ne olsun
Bu noktadan geçtim. Ama hızımı artırmadım. bit yeniği olabilir diye düşündüm. Benzer durumları daha önce görmüştüm.
Daha ileride köşeyi geçince bir de ne görelim? Tam teşekküllü radar aracı orada hazır bekliyor. "Radarı geçtik, bas gaza" diyenler için çevirme yapılıyor. Bu ikinci araç radara daha çok benziyor. Bence asıl radar bu. Tepesinde cihaz var.
Sonra polis tarafından çevrilen ve bekleyen araçların arkasında durdum.
Polis "devam edin, sizin sorununuz yok diğerleri radara takıldı" dedi. Ucuz atlattık
Ekler
Son düzenleme: