Red Pitaya ürünleri Özdisan'a gelmiş

taydin

Timur Aydın
Staff member
Analog Discovery tarzı, tek bir kart üzerinde birçok işlevi birleştiren Red Pitaya ürünleri özdisan'a gelmiş. Bunları inceleyelim ve yorumda bulunalım.

starter kit 700 usd bana değmezmiş gibi geliyor. red pitaya epey eski bir proje ve yazılımını neredeyse hiç geliştirmediler. tabi bilimsel bir araştırma yapılıyorsa ve 12bit 125msamp adc driverları ile beraber tak çalıştır lazımsa olabilir.

yanlış hatırlamıyorsam bu red pitayalar çok uzun zamandır özdisan stoklarda vardı.

Bu fiyata rigol veya siglent ve logic kiti çok daha mantıklı ekranı var satılabilirliği devam ediyor. Bana pek satacak bir ürün gibi gelmedi.
Çok ayrıntılı incelemedim ama fiyatı belli.

AD3 yaklaşık 300 usd arada ciddi fark var. AD2'nin şemalar açık AD3 kapalı. ama arıza vs olursa giriş bufferları vs. texas hatırladığım kadarıyla ve hepsi digikeyden bulunabilen malzemeler. geçenlerde bir tane AD3 aldım fırsat bulursam artıları-eksilerini yazacağım.

Forum istatistikleri

Konular
7,967
Üyeler
3,186
Son üye
Eray can gülal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back