Saka gibi ulkede yasamak

Altair

Kıdemli Üye
Telefon hattini Netgsm firmasina gecirip hatti Turkcell tarafindan aktif edilmemis kullanicilardanim. Bunlar yuzunden bir hattim 3 aydir kapali. Netgsm dun bana fatura gondermis, internet kullanimi adi altinda. Guler misin aglar misin?

iletişimle ilgili her türlü firmayı turkcell, ttnet, vdafone vs BTK'ya şikayet edebilirsin. işe yarıyor.

turkcell'in haklı bir yasal dayanağı vardır. bu durumda ısrar etmek yerine o hattı netgsm'den başka bir operatore taşımak en pratik çözüm olur.

Ayni ay icinde bir de Comnet patladi. Internet aboneligi icin kampanya yapti adamlar. Bende yillardir kulalniyorum diye gittim 1 yil uzattim. Hic bir uyari vermeden tum abonelerin internet erisimini kestiler. Paralarin uzerine yattilar. Daha kotusu aboneligi iptal ettiler. Abonelik iptal edilmesi paradan daha kotu. Cunku basvurdugunda standart alacagin cevap "port yok" oluyor. Zar sor Ttnet'ten baglatabildim en sonunda. Ulkenin civisi cikmis.

Son düzenleme:
turkcell'in haklı bir yasal dayanağı vardır. bu durumda ısrar etmek yerine o hattı netgsm'den başka bir operatore taşımak en pratik çözüm olur.
O konuda da sorun var. Hat SMS alimina kapali oldugu icin tasinamiyor. Firmayi aradiginizda bayiye gidin, onlar hat tasiyor diyor ama basvurdugum hicbir operator tasima islemini yapmadi ya da yapamadi. Hat ortada kaldi yani.

Telefon hattini Netgsm firmasina gecirip hatti Turkcell tarafindan aktif edilmemis kullanicilardanim. Bunlar yuzunden bir hattim 3 aydir kapali. Netgsm dun bana fatura gondermis, internet kullanimi adi altinda. Guler misin aglar misin?
Numara taşıma deyince hangi operatörden taşıyorsunuz netgsm'e?

Kullanmadığına yada aktif edilmediğine dair belgelemen mümkün ise tüketici hakem heyeti çözer işi.
Düşük miktarlarda yargıya gidilmeksizin verdiği kararlar bağlayıcıdır.
Zamanında bilirkişilik yapmıştım.

Forum istatistikleri

Konular
7,328
Üyeler
2,968
Son üye
ahmetees

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back