SATILIK "Satılık" STM8 ürünler

meke

Üye
Merhabalar

44 adetSTM8L151C4T6Digikey
2 adetSTM8S-DiscoveryEmpa
2 adetSTM8L-DiscoveryEmpa

Depoladığım kutuya sığdırabilmek için 15 adeti RS-poşetinden çıkartmışdım. Görşel ekte.
Yanlış hesaplamadıysam kabaca 5.500 TL +KDV bir rakkam karşıma çıkıyor.
Talebim 2 adet İBB Eğitime Destek

DSC_1227.JPG

DSC_1226.JPG

Ben olsam bunları yeni fiyatının üçte biri gibi bir fiyatla doğrudan öğrencilere satarım. Mesela işlemcilerin tanesi 30 TL, geliştirme kartlarının da tanesi 200 TL ve 300 TL. Bir öğrenci bu parayı rahat verir, ve belki de proje yapar. Ama toptan 1500 TL yi öğrencinin vermesi zor. En kötüsü de, bir karaköy esnafı alır ve gelenekleri gereği, piyasa fiyatından daha pahalı olarak perakende satışa sunar.

Son düzenleme:
Bu da tabii bir çözüm. Ama para işlerinden hoşlanmiyorum ve bir öğrenciden asla para istiyemem. Herhalde pazarlık esnasında hem MCU'ları hediye ederim, hem de üzerine para veririm. :)

Evet hediye etmek istiyorsun, anlıyorum. Ama hediye edince, bizim millet lazım olmasa da alır ve bir kenarda çürümeye terk eder. O yüzden sembolik de olsa bir para almak lazım. Böylece "hmm, bana lazım değil, ama nasıl olsa bedava, alayım bir kenarda dursun" cuları elemiş olursun :)

Evet hediye etmek istiyorsun, anlıyorum. Ama hediye edince, bizim millet lazım olmasa da alır ve bir kenarda çürümeye terk eder. O yüzden sembolik de olsa bir para almak lazım. Böylece "hmm, bana lazım değil, ama nasıl olsa bedava, alayım bir kenarda dursun" cuları elemiş olursun :)
Eskiden fazla kitapları hediye ediyordum, sonra baktım kitabı alan kişi ya okumuyor ya ilgisini çekmiyor kalıyor. O yüzden artık sembolik fiyata da olsa sahafa veriyorum. Sahafta mutlaka okumak isteyen ilgisi olan biri alıyor.

Kit sahafı, elektronik komponent sahafı açılsın. Çok iş yapar. Koliyle malzeme veririz

Forum istatistikleri

Konular
8,935
Üyeler
3,598
Son üye
Erenimo

Son kaynaklar

Back