sensör

yaşar.34

Üye
iki adet sensörlü lamba var birisi direk yanıyo digeri 5 saniye gib arayla yanıp sönüya birz ugraştım ama çözemedim
gözle görülebilen yanma kararma gibi belirtiler trnssitörlerde şişme gibi bir belirtide yok ölçümlerdede pek deger kaybı yakalayamadım
yardımcı olursanız memlun olurum (not bu işde çok yeniyim hobi zaman ve bilgi geliştirme gibi zamanım oldukca ugraşıyorum)

Sorun tam anlaşılmıyor. Biraz daha açıklarsan ve devrelerinin resimlerini eklerse daha iyi yardım alabilirsin.

Sensörlü lamba dediğin nedir. Harekete duyarlı apartman boşluklarında kullanılan lambalar mı? Bir resim eklemen faydalı olur.

iki adet lamba var demişsin ikiside arızalı mı?

Sorun tam anlaşılmıyor. Biraz daha açıklarsan ve devrelerinin resimlerini eklerse daha iyi yardım alabilirsin.

Sensörlü lamba dediğin nedir. Harekete duyarlı apartman boşluklarında kullanılan lambalar mı? Bir resim eklemen faydalı olur.

iki adet lamba var demişsin ikiside arızalı mı?
evet merdivenlerde kullanılan lamba

Forum istatistikleri

Konular
7,726
Üyeler
3,119
Son üye
İsmail16

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back