Sigorta şirketlerinin rücu hakkı ile ilgili bir soru?

Andromeda

Aktif Üye
Yasalarda bir açık var zannediyorum sigorta şirketlerini kollayan,değişmesi gereken..
İki örnek vereceğim.İlki dolaylı olarak bilgi sahibi olduğum ıvır zıvır bir örnek,ikinci örnek ise youtube da gördüğüm bir trafik kazası olayı ve gerçekten çok rahatsız edici bir örnek.Hukukçu olmaya gerek yok,sigorta şirketide bir sonuç alamayacağını biliyordur ama neden dava açıyor.
İlkinde ortak alandaki borudan sızıntı olması,sigortanın zarar görene parasını ödemesi ve sonra yönetime ihtar yazısı gönderip parasını istemesi(yıllar geçmiş ama arayan soran yok,dava da yok.şirket tarafından önemsenmedi herhalde az bir para için)
İkinci olay aşağıdaki linkteki kaza haberi.
Sigorta şirketi yıllarca prim topluyor zaten,risk gerçekleştiğinde de parayı ödüyor.O zaman bizde sigortacılık yapalım,toplayalım paraları,ne güzel hayat!

Apartmanın atık su borusundan aşağıdaki dükkanı Su basmış.
Apartman olarak zamanın zamanında 32.000 TL ödedik. Zarar gören Avizeleri verin dedik. Hikaye.
Yani anlayacağınız sigortacılık çok güzel Karlı bir iş.
Hem pirimini al, hem de zararını al.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,619
Üyeler
3,427
Son üye
Gamze

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back