Endorfin35+
Kayıtsız Üye
1 nolu pini gösteren işaret yok. logoyu 1 mi kabul edecez...
Dataseet'i yok mu?1 nolu pini gösteren işaret yok. logoyu 1 mi kabul edecez...
6413 eklentisine bak
6414 eklentisine bak
6415 eklentisine bak
Muadil ürün resmi atıp orjinal dataseet gönderiyorsun. Oldumu şimdi bu?
Yazı okunacak şekilde tuttuğunda sol alttaki bacak 1 nolu bacak olur genelde.
1.resim benim ürün diğerlerini örnek olsun diye koydum. Bilmiyorum belki çakmadır. Özdisandan aldım...Bu çakma ve içi boş olmasın? Zaten kalıpta da iş yok bir sürü çapak kalmış kenarlarda.
Bence karttaki herbir IC için hızlıca lehimlenmeden test eden bir sistemde tasarlayın .Sorunlu komponentleri hızlıca geri verirsiniz1.resim benim ürün diğerlerini örnek olsun diye koydum. Bilmiyorum belki çakmadır. Özdisandan aldım...
Ben mesela arduino ile en basitinden transistör, mosfet gibi elemanların sağlamlık kontrolünü yapan bir cihaz tasarlamak isterim. Ama takılan elemanın ne olduğunu, bacak numaralarının ne olduğu hangi algoritma ile tespit ettirilir bilmiyorum. Bunu yapabilirsem zamanla eleman yelpazesini de genişletebilirim.Bence karttaki herbir IC için hızlıca lehimlenmeden test eden bir sistemde tasarlayın .Sorunlu komponentleri hızlıca geri verirsiniz
Herşey takıldıktan sonra sorun çıkınca zor olur
öyle bir cihaz var. ismi "Component Tester" diye geçiyor.Ben mesela arduino ile en basitinden transistör, mosfet gibi elemanların sağlamlık kontrolünü yapan bir cihaz tasarlamak isterim. Ama takılan elemanın ne olduğunu, bacak numaralarının ne olduğu hangi algoritma ile tespit ettirilir bilmiyorum. Bunu yapabilirsem zamanla eleman yelpazesini de genişletebilirim.
ATmega8 işlemci ile komponent test cihazı yapabilirsiniz.Ben mesela arduino ile en basitinden transistör, mosfet gibi elemanların sağlamlık kontrolünü yapan bir cihaz tasarlamak isterim. Ama takılan elemanın ne olduğunu, bacak numaralarının ne olduğu hangi algoritma ile tespit ettirilir bilmiyorum. Bunu yapabilirsem zamanla eleman yelpazesini de genişletebilirim.