Mümkünse gıda ile teması uygun renksiz şeffaf boruları tercih edin.kedimin suyunu sürekli devir daim yapmak istiyorum kedimin sağlığı açısından su motoru ve plastik borular sakıncalı olurmu ne tür bpru ve motor kullanmalıyım
Kediler taze su istiyordu. Devirdaim suyu sevmeyebilir. Öncelikle bunu teyit etmenizde yarar varkedimin suyunu sürekli devir daim yapmak istiyorum kedimin sağlığı açısından su motoru ve plastik borular sakıncalı olurmu ne tür bpru ve motor kullanmalıyım
en sağlıklısı pişmiş topraktır çelik ne yav sende kedileri iyice sanayileştirdinDevirdaim olmaz. Her gun degistirmeniz lazim kedinin suyunu. En sagliklisi paslanmaz celik kap icinde gunluk degistirlen su.
Hic kedi beslememssin evde. Ya da miskin yastik gibi birseydi herhalde seninki. Benim tum kedilerim evi yikan, debelenen yaratiklardi. Comlek falan koy, "bu ne la? bu ne?" deyip iki patide paralarlar onu.en sağlıklısı pişmiş topraktır çelik ne yav sende kedileri iyice sanayileştirdin
haklısın hiç evde yok bahçedeler hepsiHic kedi beslememssin evde. Ya da miskin yastik gibi birseydi herhalde seninki. Benim tum kedilerim evi yikan, debelenen yaratiklardi. Comlek falan koy, "bu ne la? bu ne?" deyip iki patide paralarlar onu.
Valla gecenin bu saati sesli güldüm bunun yüzüne. Bizim köyün delisi gibi bakıyor.