TEKNOFEST Roket aviyoniği PCB kartı

YUCE

Yeni Üye
Herkese merhaba Teknofest lise roket yarışması için aviyonik bölümündeyim ve bir özgün kart tasarladık. Smd degilde direk modul modul yerlestirdik 4 katmanlı. ara katmanlar SGÜ ateşlemesini gerçekleştirmek için kullandım. 3 Klemens kullandım iki tanesi 2li 1 taneside 4 lü. 2li olanların birisi güç girisi digeride sgüye bağlamak için. 4lü klemens RS232 yi bağlamak için yerleştirdim. 2 sensor var bir tane daha ekliyeceğim muhtemelen çünkü şartnamede 3 farklı sensör verisinden yararlanarak ateşlemeyi gerçekleştirin diyor.
Ama son hali neredeyse bu. Sizden bunu inceleyip acaba bir hatam var mı yada daha basit bir şekilde gerçekleştirebileceğim şeyler varsa söylemenizi istiyorum şimdiden teşekkürler

Ekler

Foruma hoş geldin. Gerber ve drill dosyaları yerine devre şemasının ve PCB'nin ekran görüntüsünü paylaşırsan daha faydalı olur.

bi tık karışık

Ekler

• Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    107.9 KB · Görüntüleme: 17
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    102.7 KB · Görüntüleme: 17
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    Ekran Alıntısı3.PNG
    95.2 KB · Görüntüleme: 18
  • Ekran Alıntısı4.PNG
    Ekran Alıntısı4.PNG
    92.1 KB · Görüntüleme: 18

Forum istatistikleri

Konular
8,812
Üyeler
3,531
Son üye
xell

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back