Telefon ekranı için iyi ve kaliteli bir yapıştırıcı arıyorum.

Furkan KELEŞOĞLU

Aktif Üye
Katılım
12 Ekim 2019
Mesajlar
494
Arkadaşlar bugün telefonun ekranını işte kırdım. ( Bu kaçıncı kırılış ) Yeni telefon alayım dedim fakat yeni bir telefon almak bu zamanda benim için imkansız bir şey. iyi telefon alayım desem çok pahalı orta halli alsam desem ozaman gider telefonumun ekranını yaparım dedim bende.

Samsung galaxy j3 2016 j320 Telefonum ekranları pahalı değil. fakat önceden de ekran aldım. bir ekranın arkasında hazır bandıyla gönderdiler fakat band telefonu tutsada ekranın yan kısımları tutmayıp acılıyor. bunu telefoncuya götürüp halletirmiştim. sonra o ekranda kırıldı. daha sonra yeniden ekran aldım bu sefer B-7000 diye bir yapıştırıcı geldi yanında.

Hayatımda gördüğüm en berbat yapıştırıcı söylemesi ayıptır sümük gibi oluyor ama hayatta kurumuyor. ne Ultra viyole altında ne normal durmayla. o yüzden ekranın bir kısmı kasadan 1-2mm kalkık vaziyette kullanıyordum zaten.

Şimdi tekrardan ekran alacağım fakat iyi bir yapıştırıcıda almak istiyorum varmı bildiğiniz veya şunu kullan dediğiniz bir şey ?
 
Mecidiyeköy'deki laptopçular kesin biliyordur onun yapıştırıcısının ne olduğunu Furkan. Ben efiks bilişim diye bir firmanın dükkanına gittim, telefon yedek camı ve değişik yapıştırıcılar, cam sökücü vantuzlar falan vardı.
 
Abi benim izmitten mecidiyeköye gidip gelmem nerden baksan ekran parası :D en iyisi yusuf ustaya mesaj atayım da o benim için kadıköyde pasaja bir sorsun bakalım ne kullanıyorlar.

Birazda internetten araştırırım. Yada belki aklıma farklı bir fikir gelir. aslında aklıma japon geldi ama onuda işte sürünce ekranı bir anda hızlıca ve tek seferde doğru şekilde oturmak lazım yoksa birazcık yapışsa ekranı cıkartamam. cıkartamam değil az zorlasam kırılır.
 
Yusuf usta elektronik malzeme satışı mı yapıyor?
 
Yusuf usta elektronik malzeme satışı mı yapıyor?

Yok abi Kadıköy Yazıcıoğlu iş hanında dükkanı var. Öğrenci projeleri , özel projeler işte piyasaya lazım olan ama tam olarak istedikleri şeyi bulamayanların istedikleri şeyleri yaptırdığı bir yer :D 1 ay beraber calıştık stajımı orda gösterdim. Elektronik parca değilde daha çok modül satıyor. ama genel kapsamlı şeyler yok. daha çok işte her yerde bulabileceğimiz şeyler.

Elektronik projeler forumun'daki yusuf ustadan bahsediyorum. bu arada başka yusuf usta varsa bilemem :D
 
Benim iPhone 6s'i pili ayıplı olduğu için Akasya AVM de Apple Türkiye servisine gönderdim ücretsiz değiştirdiler. Bir süre sonra ekranım kırıldı haliyle içini açmam gerekti. Normalde 6s telefonlarda yapıştırıcı olmaz, bu işlemden sonra onlar da B-7000 ile yapıştırmışlar.
 

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
5,789
Mesajlar
99,024
Üyeler
2,464
Son üye
s4met

Son kaynaklar

Son profil mesajları

cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Kesici/Spindle hızı hesaplamak için SpreadSheet UDF'leri kullanın, hesap makinesi çok eski kalan bir yöntem :)
Dr. Bülent Başaran,
Elektrik ve Elektronik Mühendisi
Yonga Tasarım Özdevinimcisi
Üç güzel "çocuk" babası
Ortahisar/Ürgüp/Konya/Ankara/Pittsburgh/San Francisco/Atlanta/Alaçatı/Taşucu...

Back
Top