bunu ben de çok yapıyorum ama site sepeti arada bir siliyorEvet bu çok iyi zaten kargo parası vermemek için alınacaklar listeme ekledim. Acelesi olmadığından şimdilik bir elektronikçi ziyaretimde topluca halledeceklerim arasında yerini aldı...
Bende çok malzeme kaybettiğim için sepete eklemek yerine beğeni listesine ya da her ürünü ayrı yarı yer imlerime ekliyorum.ama site sepeti arada bir siliyor
Piyasadaki mikroskopları bilmediğimden kıyaslama yapamıyorum. Görüntüler hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
6126 eklentisine bak6125 eklentisine bak
Bunun aynısından bende de var. Dediğin gibi hiç işe yaramıyor. Cep telefonu için de lens takımım var ama telefonun ekranı kararıyor filan uğraştırıcı.Bende böyle birşey var ve hiç kullanışlı değil. Nerdeyse hiç işime yaramıyor. Parmağıma baktığım zaman çok güzel gösteriyor ama karta bakınca, aslında herhangi bir metale bakınca yüzey parlıyor ve net görünmüyor. Işığıda kıssam veya ışık açısınıda değiştirsem sorun devam ediyor.
Bence çıkardığınız netice harika resimler büyütme işi yeterli. KArşılaştırma adına çin işi versiyon incelemesi buyrun @Sercan Bey ve arkadaşlar;Piyasadaki mikroskopları bilmediğimden kıyaslama yapamıyorum. Görüntüler hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
6126 eklentisine bak6125 eklentisine bak