Türk kızı entegre üretmiş , hani türkler yapamazdı ?

devreci

Aktif Üye
Hani nerde o biz yapamayız biz ne yapıyoruz ki diyen m.ptzller.

haberlere-konu-olan-turbulans-cipi-yalan-cikti-20-milyonluk-vurgun.png

:katil2: :katil1:

Screenshot_20230806_070944_One UI Home.jpg

Transistör yapamadan entegre yapmış
Çok güzel gazetecilik.

Sn; @Gokrtl aynı snda yazmışız
Yeni gördüm.

Son düzenleme:
Transistör yapamadan entegre yapmış
Çok güzel gazetecilik.

Sn; @Gokrtl aynı snda yazmışız
Yeni gördüm.
Hangisi gerçek dememe gerek yok sanırım
Olayın Aslı nedir?
Klasik dolandırıcılık ama zekice planlanmış. Düşün ki bir pilotu bile dolandırmış. Kendisini fizik profesörü olarak tanıtmış. İcat ettiği cihazla uçak seyir halindeyken tirbülansı tesbit edip pilota haber veriyor ve pilot ta rotayı değiştiriyor. İşin içine hava akımı, meteoroloji filan gibi süslü kelimeler de katınca inanılmayacak bir durum değil gibi. Topladığı paralarla da reklam filan yapmış. Bir miktarını da "kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez" misali ufak ufak dağıtıp güven kazanmış. Büyük vurgunu yapınca da sırra kadem basmış. Yakında çıkar bir yerden. :katil2:

Konu güzel ama bana damlaya damlaya göl olmuş gibi geliyor çünkü insanlar için miktar büyümediği sürece sorgulamadan "giden para zaten önemli değil ne olacak" deyip yatırmışlar gibi geliyor.

Şöyle bir düşününce boeing ve airbus olarak dünya devi 2 uçak üreticisi/geliştiricisi var.
Boeing 1851'den bu yana uçak üretiyor/geliştiriyor yatırımcı devasa bir para yatıracak olsa önce bunu düşünür Boeing1851'den bu yana neden yapmadı? yapamadı?
Yapmadıysa ihtiyacı olmadığından mı? Yapamadığından mı(?) :katil2:

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back