5 butonu ne yapacağız ya i/o doldurmayalımBen bunu yaptım ama 4 butona ihtiyacım kalmadı. Sağ ve Sol yetiyor. İkiye mi düşürsem ki?
16383 eklentisine bak
enkoder orta butonuna bastıkça kursör atlayalım abiTimur abi tutturdu kürsör isterim diye
Hem gaza getiriyorsunuz hem hatırlamıyorsunuz.
Akım ve voltaj ayarlarken rakamların altında kürsör olacak. Bu kürsörü oklar ile hareket ettireceğiz. Hangi rakamın altına getirirsek, o rakamı enkoder ile artırıp azaltacağız diye konuşmuştuk.
Mantıklı ama Timur abi de bir yazsın bakalım neydi konu. Valla ben bile hatırlamıyorum artık ne yaptığımıenkoder orta butonuna bastıkça kursör atlayalım abi
abi birde keypad'imiz var bizim klavyeden çok fonksiyonu olacak bu gidişle replika rigol'ünDört ok tuşu ve butonlu enkoder standart bir kullanıcı arayüzüdür. Neredeyse piyasadaki bütün cihazlarda görebilirsiniz. Hem fazla butondan kim ölmüş
Şimdilik bu kadar görüntü. Daha sonra değişebilir.Bu aletin kutusu nasıl olacak acaba
Yok bunu başka bir şey için çizmiştim. Bu seferkini daha göze hitap eden birşey çizmek istiyorum.abi ben hazır başlık takalım diyecektim sen çizmişssin.
Görüntü ve mekanik kısımda benim hiç yardımım olamaz anlamam ben malesef
hazır alalım abi.Yok bunu başka bir şey için çizmiştim. Bu seferkini daha göze hitap eden birşey çizmek istiyorum.
Görüntü kısmında bende pek kabiliyetli sayılmam
Yav bunların hazırları da pahalıhazır alalım abi.
Bir keresinde 12 kanallı bir ses mikseri buldum hurdadan tamirine uğramadım ve dağıtmaya bağladım hala ondan çıkan sürgülü potları, pot başlıklarını kullanıyorum her renkten var
O parmak girintisini becerebilirsem güzel durur gerçekten.şöyle parmak oyuğu bulununlanlar rotarylerde konforlu oluyor.
16387 eklentisine bak
şöyle parmak oyuğu bulununlanlar rotarylerde konforlu oluyor.
16387 eklentisine bak
Bundan olsa regülasyonu elimle yaparım. Akıcılığı da iyiyse Çevirir dururum.16418 eklentisine bak
Bunların bir de içi rulmanlı oyuklu olanları var.