Ürün alımında fatura ve vergi durumu

Krgck

Üye
Merhabalar ustalarım geçenlerde mikroskop önerisi istemiştim. RF4 karar kıldım. Ertelgsm sitesinden alacağım sanırım. Satıcıyla iletişime geçtim. İstanbulda dükkanları hatta gelip bakabilirsiniz falan dedi fakat ben Mersindeyim gidip bakamam. Siteden alırsam 18k gibi ücret çıkıyor. Sitedeki ticari hesaba eft yaparsam 17k ücret ve faturalı olcak, satıcı normal hesaba sanıırm eft yaparsam 14k ücret olacağını söyledi fatura ve vergi yok ,zaten sitede 350 dolar ve kura vurunca bu fiyat çıkıyor anlayacağınız boş yere 4k vergi ödeyeceğim. Garantisi yokmuş fatura çok işime yaramıcak işin içinden çıkamadım değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Faturalı alırsan, en azından bozuk çıkarsa değişim yaptırabilirsin. Yapmazlarsa elindeki fatura ile yasal yollara başvurabilirsin. Faturasız alırsan, bozuk mal elinde kalır.

Faturalı alırsan, en azından bozuk çıkarsa değişim yaptırabilirsin. Yapmazlarsa elindeki fatura ile yasal yollara başvurabilirsin. Faturasız alırsan, bozuk mal elinde kalır.
Teşekkürler ustam o zaman siteden al mı diyorsunuz? Adam şunu söyledi
Ekran görüntüsü 2025-07-16 185745.png

Forum istatistikleri

Konular
7,998
Üyeler
3,191
Son üye
iclal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back