frekans50
⁵⁰
USB sürücü sorunu yok. Portlardan 1 tanesi beklendiği gibi usb 3.0 - full speed olarak çalışıyor. usb 2.0 ve usb 3.0 bellek takıyorum görmüyor. Yedekten geri yükleme yaptım sorun devam ediyor.
Sorunlu portlar fare ile normal çalışıyor. ( Fare usb 2.0 - Low speed )
Bazı USB projeler denediğim için portların bozulmuş olabileceğini tahmin ediyorum.
USB beslemeyi kısa devre etmek gibi işler oldu. Fakat kısmi arızaya da anlam veremedim. Low speed çalışıyor
Eski bilgisayar. Kondansatör kuruması gibi sorun olabilir mi? Anakartta böyle bir duruma rastladınız mı?
USB3.0 portlardan biri sorunsuz olduğundan parçaları diğeriyle kıyaslama yapabilirim. Fakat USB 2.0 olan port da full-speed desteklemiyor. Sadece fare çalışır. Yakın zamana kadar sorunsuzdu.
Notebook Asus ROG GL552VW . USB portları şeması ektedir.
Sorunlu portlar fare ile normal çalışıyor. ( Fare usb 2.0 - Low speed )
Bazı USB projeler denediğim için portların bozulmuş olabileceğini tahmin ediyorum.
USB beslemeyi kısa devre etmek gibi işler oldu. Fakat kısmi arızaya da anlam veremedim. Low speed çalışıyor
Eski bilgisayar. Kondansatör kuruması gibi sorun olabilir mi? Anakartta böyle bir duruma rastladınız mı?
USB3.0 portlardan biri sorunsuz olduğundan parçaları diğeriyle kıyaslama yapabilirim. Fakat USB 2.0 olan port da full-speed desteklemiyor. Sadece fare çalışır. Yakın zamana kadar sorunsuzdu.
Notebook Asus ROG GL552VW . USB portları şeması ektedir.
Ekler
Son düzenleme: