UT139C vs UT61D+ multimetre tavsiyesi

TemasY.

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba. Uzunca bir süredir forumu okuyucu olarak takip ediyordum, üyelik günü geldi çattı:).

İki multimetre arasında kaldım. Konu hakkında deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Özellikle birkaç başlık altta 139C epey tavsiye edilmiş ancak 61D+ hakkında bir yorum bulamadım.

Bunların dışında bütçem 1400-1500 tl civarı ile sınırlı. Bu rakamlara kadar alternatif önerilere de açığım.:).

Teşekkürler.

Teşekkürler Ahmet Bey. Neden 139C'yi tercih ettiniz diye sorsam çok mu soru sormuş olurum:D

UT61+ serisinde UT61E+ almak lazım. D+ ye göre çok önemli üstünlükleri var. D+ da olan ve E+ da olmayan sadece LoZ ACV var. Eğer yatıp kalkıp sürekli yüksek enerjili, onlarca kilovolt olan elektrik panolarında ölçüm yapıyorsan LoZ fayda sağlar. Ama elektronikçi isen LoZ a hiç gerek yok. Hatta LoZ un kapalı olduğundan emin olman lazım her AC ölçümü yaptığında.

1669545394366.png

Bende UT61E+ almak istiyorum ama acelem olmadığından sabrediyorum. 139C şuanda fazlasıyla yetiyor bana. İmkan varsa ut61e+ almak lazım yoksa 139c de yeter.

Ben başka özellikleri için istiyorum. Pc ile işim olmaz. Mesela count sayımı 139c ye göre yüksek
2-3 cü multimetre için alınacaksa sözüm yok.
ancak, hele ki şu pahalılık ta
Unit 139C elektronik işlemler için yeterli dir.

Atölye de Çok miktarda ölçü aleti var.
139c den üstünleri de var
Elim hep 139c ye gider.
Ölçümlerine güvenirim.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
7,735
Üyeler
3,124
Son üye
mertg54

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back