Win10 suruklenen program ekraninin ivmeli hareket etmesi

Mikro Step

Kıdemli Üye
win10 a yeni bir ozellikmi eklediler yoksa Keil'de mi sorun var bilmiyorum bana cok zorluk cikartiyor.

Keil programinina ait pencereyi mouse ile tutup ekranda bir yere konumlamak istedigimde pencere mouse hareketlerini dogrudan izlemiyor sanki agir bir nesneyi itiyormusum gibi once yavastan baslayip suruklenme hizi artarak ilerliyor.

Bu durumdan nasil kurtulabilirim?

Keil haricindeki programlarda bu sorun yok.

Son düzenleme:
win10 a yeni bir ozellikmi eklediler yoksa Keil'de mi sorun var bilmiyorum bana cok zorluk cikartiyor.

Keil programinina ait pencereyi mouse ile tutup ekranda bir yere konumlamak istedigimde pencere mouse hareketlerini dogrudan izlemiyor sanki agir bir nesneyi itiyormusum gibi once yavastan baslayip suruklenme hizi artarak ilerliyor.

Bu durumdan nasil kurtulabilirim?

Keil haricindeki programlarda bu sorun yok.
aynısı bende de oluyor çok uğraştım yapacak bişey yok ona malesef

Iki ekran karti varsa oluyor bazen. Desktop Manager hangi ekran kartina verecegini bilemiyor isi. Harici ekran karti yerine on-board karta vermis olabilir. Konfigurasyonu kontrol edin isterseniz sadece Keil'de oluyor digerlerinde olmuyor diyorsaniz.

Forum istatistikleri

Konular
7,719
Üyeler
3,117
Son üye
MekanikAdam

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back