Window XP Türkçe Dil Desteği

2004 yılında iki yıl bilgisayar teknik servisinde çalıştım. Büyük bir servisti. Kare şeklinde bir odada 10 kadar monitörüm vardı. Günde ortalama 40 civarında sistem kuruyordum. Öyle bir hale gelmiştim ki donanıma göz atınca hangi sürücü gerekli ne sorun var nokta atışı anlayabiliyordum. Şirket politikası olarak windows kurduktan sonra son kullanıcıya gerekli olan zip, ofis gibi programlarıda kuruyorduk. Program kurmak windows kurmaktan daha uğraştırıcı oluyordu. Bu modifiye işletim sistemlerini hiç kullanmadım ama programları benim istediğim gibi sırayla kuran bir script kullanmaya başlamıştım. Neyse işte xp falan deyince eski günler geldi aklıma...

Şimdi ise ne donanım alalım diye @Gokrtl a sorar olduk. :saril:
 
Son düzenleme:
Sordun da aldın sanki. Gittin amd ye verdin paraları. İki gün sonra ben ettim sen etme dersin. Ahanda buraya yazıyorum. :D
Niye ki? AMD'nin ozellikle 65W olan islemcileri cok serin ve sessiz calisiyorlar. 5600X cok sukela bir islemci. Kendisinden iki yil sonra cikmis i5 12400 ile benzer performansta. Fanatik degilimdir, hangisi F/P ta isime gelirse alirim tabii.
 

Forum istatistikleri

Konular
5,821
Mesajlar
99,358
Üyeler
2,476
Son üye
mrmandos

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top