Merhabalar herkese. Yeni üye oldum.
Hoşbulduk.Foruma hoş geldin.
Hoş geldin.Merhabalar herkese. Yeni üye oldum.
Hoş bulduk.Hoş geldin.
Hoş bulduk tekrar.@korayy hoş geldin.
Evet flood oldu galiba. Kusura bakmayın...Durum tuhaf akraba gezmelerine dönmeye başladı. Herkes sırayla nasılsın iyimisin diye sorar sende iyiyim sağolun dersin tek tek herkese istisnasız salondaki herkes bu ritüeli sonuna kadar götürür![]()
Bunu hepimiz için söylemiştim. Bu ritüele bizde katıldık sonuçtaEvet flood oldu galiba. Kusura bakmayın...
Tabii. Fizik Müh. mezunuyum. Bilişim alanında çalışmaktayım. Elektronik alanında profesyonel deneyimim yok. Okulda analog/dijital/mikrokontrolcü eletronik derslerini almıştım. Kendi çaılşma alanımı hobi ve tamirat nedenli kurma hevesiyle Google'da araştırırken forumunuza denk geldim. Üye olayım dedimKendinizi biraz daha tanıtır mısınız?
Yeni mezunları tam bilmiyorum; ancak dönem arkadaşlarım hep iş bulmuştu. Bize verilen eğitimde Bilgisayar ve Elektronik müh. derslerinden bazıları da verildiğinden aslında istenildiği gibi programlanabiliyordu bölümü bitirenler. Bildiğim kadarıyla Ar-Ge özellikle Savunma Ar-Ge, Bilişim, Medikal vb. alanlarında iş imkanları vardı...Fizik bölümünden mezun olanlar bir aralar çok sıkıntı çekiyordu. Halen bu sorun devam ediyor mu? İş alanları arttı mı?
Geçmiş olsun, üzüldüm haline. Demek sen de bizler gibisin.Kendi çaılşma alanımı hobi ve tamirat nedenli kurma hevesiyle Google'da araştırırken forumunuza denk geldim.
Aslında sıfırdan başlıyorum diyebilirim. İlk önce IKEA'dan 140x65 cm^2 masa aldım. Masayı koruma amaçlı üzerine temperli cam monte ettim. Çok amaçlı pano ve duvar rafını da bekliyorum. Bitince bir foto atayımGeçmiş olsun, üzüldüm haline. Demek sen de bizler gibisin.
Şakası bir yana atölyende neler var, neler almayı planlıyorsun yoksa sıfırdan mı başlıyosun mevcut durumu merak ettim.