Son etkinlik

• fide
    fide adlı üye Kombiyi taşıdım. konusuna cevap yazdı.
    Kombi için açık havada ise İstanbul gibi büyükşehirlerde dolap içine alınma zorunluluğu var. Mutfakta ise yine dolap içinde oluyor. Baca...
  • B
    birisim adlı üye Kombiyi taşıdım. konusuna cevap yazdı.
    Güzel iş çıkartmısın. Bi sorum var - kombinin etrafının kapatılması sorun çıkarmaz mı? Mevzuat ne diyor? Hava tahliyesi nereden...
  • P
    posta adlı üye Kombiyi taşıdım. konusunda serkan_48 adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Elinize sağlık ciddi iş çıkartmış ve güzel bir sonuca ulaşmışsınız. Şu görsellerde tesisat var Elektrik var en önemlisi inşaat ve fayans...
  • P
    posta adlı üye Kombiyi taşıdım. konusunda fide adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Elektrik kablosunu kablo kanalına bindirmek dışında taşıma işlemi tamamlandı. Uğraştırdı, "Nasıl yapılmazları" öğretti ama sonunda...
  • fide
    fide adlı üye Kombiyi taşıdım. konusunda serkan_48 adlı üyenin mesajına Love Love tepkisi verdi.
    Elinize sağlık ciddi iş çıkartmış ve güzel bir sonuca ulaşmışsınız. Şu görsellerde tesisat var Elektrik var en önemlisi inşaat ve fayans...
  • S
    serkan_48 adlı üye Kombiyi taşıdım. konusunda fide adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Elektrik kablosunu kablo kanalına bindirmek dışında taşıma işlemi tamamlandı. Uğraştırdı, "Nasıl yapılmazları" öğretti ama sonunda...
  • S
    serkan_48 adlı üye Kombiyi taşıdım. konusunda fide adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Önceki ev sahibi kombiyi açık balkona, barbekünün üstüne kurdurmuş. Sanat eseri gibiydi. Üstüne ben de OSB malzeme ile kaplama yapınca...
  • S
    serkan_48 adlı üye Kombiyi taşıdım. konusuna cevap yazdı.
  • fide
    fide adlı üye Kombiyi taşıdım. konusuna cevap yazdı.
    • 1753634027866752353224350272345.jpg
    • 17536340498431833876095809729635.jpg
  • M
    mikail adlı üye DB9 DB9 değilmiş aslında. konusuna cevap yazdı.
    Eski otellerde 100 numaralı odanın standart olarak memişhane amaçlı kullanıldığını okumuştum yıllar önce.
  • M
    meke adlı üye STM32F103 Dahili RTC mi Harici mi ? konusuna cevap yazdı.
    Şimdi kontrol ettim. Bu 3 gün içinde 3 saniye ileri gidiyor: günde 1 saniye. Kullanılan kristal LFXTAL009678. Bunun toleransı 20ppm...
  • fide
    Basılı yayından dijital yayına, 25 yıl boyunca (toplamda 8 yıldan biraz fazla) bu işlerle uğraştım. AdSense’ten dönem dönem iyi para...
  • taydin
    taydin adlı üye Fuar ganimeti konusunda TA1AST adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye Fuar ganimeti konusuna cevap yazdı.
    güzel kutu antenler sökülür, oraya 3d yazıcıdan kapak yapılırsa gayet sağlam bir taşıma çantası olur. ya da antenler azaltılır...
  • M
    mikail adlı üye Fuar ganimeti konusunda TA1AST adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Zaten parça amaçlı aldım.Tek başına çanta bir işe yaramaz.Üzerindeki N-sma çevirici konnektörler bile iyi para.Idef savunma sanayi fuarı.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,084
Üyeler
3,224
Son üye
ozi_

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back