Son etkinlik

• M
    mikail adlı üye Uart iletişim problemi konusuna cevap yazdı.
    Bildiğimden değil. Mantık yürütüyorum. Data uçlarında pullup yoksa hat float kalıyordur. Usb ttl dönüştürücü pullup yaptığı için datalar...
  • Under Ground
    Under Ground adlı üye Jemco MT-216 konusuna cevap yazdı.
    Hocam output çıkışı ne olaki? Herhalde kare dalga sinyal üreteci değildir :)
  • M
    M_B adlı üye Çamaşır makinası tavsiyesi konusuna cevap yazdı.
    Elektrolux 15-20 yıl once anne almıştım. O zamanki makine güzeldi. O zamanda bile sessiz calısıyordu. Bana da bir arkadaş onermişti. O...
  • Sezgin
    Sezgin adlı üye Jemco MT-216 konusuna cevap yazdı.
    Maalesef çantası yoktu, bence de değer gibi geliyor pazartesi alıp bir denemesini yaparım. @taydin beğenmeme değil ama bende ziyan...
  • Sezgin
    Sezgin adlı üye Jemco MT-216 konusunda Under Ground adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Çantası da varsa şahane olur.
  • Under Ground
    Under Ground adlı üye Jemco MT-216 konusunda fide adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    İlk ölçü aletimdi. Bana geldiğinde 30lu yaşlarındaydı. (93 yılında) Çocuktum , kıymetini bilemedim.
  • Under Ground
    Under Ground adlı üye Jemco MT-216 konusunda taydin adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Bence değer. Eğer aldıktan sonra beğenmezsen bana satarsın :)
  • Under Ground
    Under Ground adlı üye Jemco MT-216 konusuna cevap yazdı.
    Çantası da varsa şahane olur.
  • taydin
    taydin adlı üye Jemco MT-216 konusuna cevap yazdı.
    Bence değer. Eğer aldıktan sonra beğenmezsen bana satarsın :)
  • fide
    fide adlı üye Jemco MT-216 konusuna cevap yazdı.
    İlk ölçü aletimdi. Bana geldiğinde 30lu yaşlarındaydı. (93 yılında) Çocuktum , kıymetini bilemedim.
  • fide
    fide adlı üye Çamaşır makinası tavsiyesi konusuna cevap yazdı.
    Elektrolux hiç kullanmadım ve söküp dağıtmadım. Bosch Serie 4 çamaşır makinesini 2004 ~ 2021 arasında kullandım. Kömürleri değiştirdim...
  • Sezgin
    Sezgin adlı üye Test Cihazları, Laboratuvar Ekipmanları başlığı altında Jemco MT-216 konusunu açtı.
    Merhabalar, bugün tesadüf gezdiğim bir antikacı tarzı yerde Jemco MT216 analog ölçü aletini gördüm, temiz durumda sadece problardan...
  • fide
    fide adlı üye Uart iletişim problemi konusuna cevap yazdı.
    CR LF ve sadece CR denedim. Sonuç değişmedi. Pazartesi lojik analizörü bağlayıp izolator giriş çıkışı kontrol edicem. X-ctu...
  • mechanic
    mechanic adlı üye OCR programı tavsiyesi konusunda Garfield adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    İlgilenenlere teşekkür ederim. Eskiden beri Adobe Acrobat XI 11.0.23 kullanırım. Bu programın içinde görüntüden karakter tanıma tanıma...
  • Garfield
    Garfield adlı üye OCR programı tavsiyesi konusuna cevap yazdı.
    İlgilenenlere teşekkür ederim. Eskiden beri Adobe Acrobat XI 11.0.23 kullanırım. Bu programın içinde görüntüden karakter tanıma tanıma...

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,270
Üyeler
3,287
Son üye
Leon74

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back