Son etkinlik

• taydin
    taydin adlı üye Trafik Cezası konusunda Gokrtl adlı üyenin mesajına Haha Haha tepkisi verdi.
    Cezaları adaletli hale getirmenin ülkeyi 50 yıl ileri götüreceğini düşünüyorum ben. Yere tükürene, Çöp atana, hele hele seyir halinde...
  • taydin
    taydin adlı üye analog elektronik konusuna cevap yazdı.
    Bence ltspice'da bunu kurmak için gereken zaman yatırımını yap, çünkü bütün sorularda doğru cevabı görerek kendi çözümünün sağlamasını...
  • B
    bahar adlı üye analog elektronik konusuna cevap yazdı.
    tavsiyeniz için teşekkür ederim devre biraz karışık geldi ltspice da kurmaya çalışırım ama ne kadar doğru yapabilirim bilemiyorum
  • Gokrtl
    Gokrtl adlı üye analog elektronik konusunda taydin adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Öncelikle devreyi bir simulatörde kur. MicroCap veya falstad olabilir. Böylece sorunun doğru cevabını önce bir gör. Ondan sonra da çözüm...
  • mechanic
    mechanic adlı üye analog elektronik konusunda taydin adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Öncelikle devreyi bir simulatörde kur. MicroCap veya falstad olabilir. Böylece sorunun doğru cevabını önce bir gör. Ondan sonra da çözüm...
  • B
    bahar adlı üye analog elektronik konusuna cevap yazdı.
    konuyu zaten geçen dönem işlemiştik şimdi tekrar edeceğim devre biraz zor geldiği için nereden başlamam gerektiğini bulamadım biraz...
  • mechanic
    mechanic adlı üye Bitmiş pil ile batarya şarjı yapan devre konusuna cevap yazdı.
    Eskiden olsa yapay zeka yerine ansiklopedilere atıf yapacaktım. Kaynağı tam yazmayıncada insanlar bu sefer kaynağı tam yazmadın diye...
  • Gokrtl
    Gokrtl adlı üye Trafik Cezası konusuna cevap yazdı.
    Cezaları adaletli hale getirmenin ülkeyi 50 yıl ileri götüreceğini düşünüyorum ben. Yere tükürene, Çöp atana, hele hele seyir halinde...
  • taydin
    taydin adlı üye analog elektronik konusuna cevap yazdı.
  • SUB ZERO
    SUB ZERO adlı üye Sıcak hava kolu manyetik modifiyesi konusuna cevap yazdı.
    Reed role hangi kartlarda kullanılıyor?
  • mechanic
    mechanic adlı üye Trafik Cezası konusunda taydin adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Bence cezalar kişinin ödeme gücüne göre belirlenmeli. Ancak o şekilde adaletli olur. Asgari ücretli hatalı parkta ceza ödeyince ne kadar...
  • taydin
    taydin adlı üye Trafik Cezası konusuna cevap yazdı.
    Bence cezalar kişinin ödeme gücüne göre belirlenmeli. Ancak o şekilde adaletli olur. Asgari ücretli hatalı parkta ceza ödeyince ne kadar...
  • mechanic
    mechanic adlı üye analog elektronik konusuna cevap yazdı.
    VA= sonsuz ne demek bunu anlamadım?
  • mechanic
    mechanic adlı üye Bitmiş pil ile batarya şarjı yapan devre konusuna cevap yazdı.
    Yapay zekaya sadece kütlelerini sordum. Herşeyi aklımda tutamam. ilk yıldızların Lityum berilyum çekirdeğe sahip olmalarını şartını...
  • fide
    fide adlı üye Rigol DP711 Arızası konusunda TA1AST adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.

Forum istatistikleri

Konular
8,383
Üyeler
3,321
Son üye
osarbusa

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back