Son etkinlik

• M
    İnverteri ongrid olarak araştırın. Şirketin çatısına kurmak için 12kw lık panel ve 15kw lık huawei marka inverter aldık. Garanti dışı...
  • taydin
    Temudan c245(?) uçlu şarjlı kalem havyadan aldım. Ben alırken vergisiyle 650tl'ye falan geliyordu, yine baktığınızda 3 uçla birlikte...
  • M
    Muhsin Kamer adlı üye Malzeme tavsiyesi konusunda taydin adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Madem branch olarak elektronik mühendisliği okuma şansın yok, konu ile ilgili alabildiğin tüm seçmelileri al. Elektroniği de hobin yap...
  • taydin
    taydin adlı üye Malzeme tavsiyesi konusuna cevap yazdı.
    Madem branch olarak elektronik mühendisliği okuma şansın yok, konu ile ilgili alabildiğin tüm seçmelileri al. Elektroniği de hobin yap...
  • E
    erdemtr55 adlı üye Smps hakkında sorular? konusuna cevap yazdı.
    Duty sbt ,90 da, aslında normal trafo gibi düşünmüştüm.Anma akımına kadar nipeten az bir azalma olur,sonra hızla voltaj düşer yada...
  • E
    echo_sierra adlı üye Malzeme tavsiyesi konusuna cevap yazdı.
    Abi peki bilgisayar mühendisliği bölümünde okurken nasıl “iyi bir elektronik mühendisi” olabilirim? Seçmelileri buna göre alsam kurtarır...
  • E
    echo_sierra adlı üye Malzeme tavsiyesi konusunda taydin adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Eğer gömülü sistemlere ilgi duyuyorsan, iyi bir elektronik mühendisi olmaya bak. Sırf yazılım temelli birisinin, gömülü sistemlerde...
  • taydin
    Eğer gömülü sistemlere ilgi duyuyorsan, iyi bir elektronik mühendisi olmaya bak. Sırf yazılım temelli birisinin, gömülü sistemlerde...
  • Linwelin
    Linwelin adlı üye Bütçeye göre havya seti tavsiyesi konusuna cevap yazdı.
    Temudan c245(?) uçlu şarjlı kalem havyadan aldım. Ben alırken vergisiyle 650tl'ye falan geliyordu, yine baktığınızda 3 uçla birlikte...
    • 1768068411812.png
  • E
    Abi, teşekkür ederim dediğin gibi yapacağım peki ilerisi için sektörde gömülü sistemler alanında bir EEM mezununa göre dezavantajlı...
  • E
    echo_sierra adlı üye Malzeme tavsiyesi konusunda taydin adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Şu aşamada senin breadboard ve delik montajlı komponentlerle proje yapman lazım. Veya SMD bir komponent mutlaka gerekli ise, o...
  • taydin
    Şu aşamada senin breadboard ve delik montajlı komponentlerle proje yapman lazım. Veya SMD bir komponent mutlaka gerekli ise, o...
  • E
    @taydin abi benden çok çok daha tecrübeli bir büyüğüm olarak hem de sektörde zaman geçirmiş birisi olarak, sence yukarıda yazdığım...
  • taydin
    taydin adlı üye 21700 pil tutucu konusuna cevap yazdı.
    Kontaktları havya ile ısıtarak plastiğe geçirdim. Soğuyunca kıpırdamayacak hale geldi. Ama tabi pillerde izolasyon yüzüğü ve daralan...
    • DSC01030.JPG
    • DSC01031.JPG
    • DSC01032.JPG
  • Y
    Yasin. adlı üye Güneş panellerinde güncel teknoloji durumu konusuna cevap yazdı.
    İnverteri ongrid olarak araştırın. Şirketin çatısına kurmak için 12kw lık panel ve 15kw lık huawei marka inverter aldık. Garanti dışı...

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,995
Üyeler
3,630
Son üye
ysf1413

Son kaynaklar

Back