Son etkinlik

• kesmez
    Lion, Lipo pillerde C değerinin yüksek olması çok önemlidir, fiyatı da ona göre yüksek olur. Laptop bataryalarında kullanılan C değeri...
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye kalkıştan itibaren ramjet konusuna cevap yazdı.
    AI neden saçmalar, neden düşünüyormuş gibi görünüyor (aslında düşünmüyor) arka plande ne işler dönüyor anlamak için güzel bir video:
  • fide
    fide adlı üye kalkıştan itibaren ramjet konusuna cevap yazdı.
    Lehim yapmamış elektronik mühendisi tanıyorum.
  • fide
    fide adlı üye kalkıştan itibaren ramjet konusunda czorgormez adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    ben şahsa özel bir yanıt yazmadım genel AI kullanımina istinaden yazdım. ayrıca eğitim - diploma gerekli gibi bir yorumda da bulunmadım...
  • kesmez
    kesmez adlı üye kalkıştan itibaren ramjet konusuna cevap yazdı.
    benim oğlum makine mühendisi. okulda motor dersi yokmuş. pistonu atelyede belki görmüştür. makine mühendisinin bilgisi yoksa kimin...
  • czorgormez
    ben şahsa özel bir yanıt yazmadım genel AI kullanımina istinaden yazdım. ayrıca eğitim - diploma gerekli gibi bir yorumda da bulunmadım...
  • kesmez
    kesmez adlı üye Projeler, Tasarımlar, Teknik konular başlığı altında peltierli li-ion pil konusunu açtı.
    https://ltspicefiles.wordpress.com/2021/03/28/peltierli-li-ion-pil/ seri bağlantıda aşırı şarz olmuş li-ion pilin 2 sorunu vardır. aşırı...
  • kesmez
    kesmez adlı üye kalkıştan itibaren ramjet konusuna cevap yazdı.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Nikolaus_Otto konuya hakimiyet eğitimle bitmez. otto da eğitimsizdi yüz yıldır bu çevrimi kullanıyoruz...
  • czorgormez
    yapay zekaların çok net bir bugı var sen nereye çekersen oraya gidiyor. 5 yaşında çocuk gibi bir optimizmi var her şeye hallederiz abi...
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye Hypocyclic motor projem konusuna cevap yazdı.
    izleme geçmişinde duruyordur.
  • S
    Aifen 861dw sıcak hava istasyonu. Onun amacı geniş bakır yüzeylerdeki lehimleri sökmek değil. Onun amacı SMD komponent ve entegreleri...
  • taydin
    taydin adlı üye Kalın lehimleri nasıl sökebilirim? konusuna cevap yazdı.
    Aifen 861dw sıcak hava istasyonu. Onun amacı geniş bakır yüzeylerdeki lehimleri sökmek değil. Onun amacı SMD komponent ve entegreleri...
  • S
    sütlaç adlı üye Kalın lehimleri nasıl sökebilirim? konusuna cevap yazdı.
    Aifen 861dw gibi istasyonlar söker mi Kalın parçaları? Aynı işi yaparlarsa balta uçlu havya almam öyle düşünüyorum. Ekstra güçlü havya...
  • taydin
    taydin adlı üye Kalın lehimleri nasıl sökebilirim? konusuna cevap yazdı.
    200W, 300W gibi balta uçlu kalem havyalar iş görür. Veya fön makinası ile kartı ısıtmayı deneyebilirsin. Veya ikinci bir havya bulundur...
  • C
    ckocagil adlı üye RAM fiyatları konusuna cevap yazdı.
    Konuyla alakasız ama bu yapay zeka ile metin hazırlayıp okuyan youtuber patlaması sıktı. Önüne gelen anlamadığı konunun uzmanı gibi...

Forum istatistikleri

Konular
9,345
Üyeler
3,869
Son üye
kadirsahinby

Son kaynaklar

Back