Yeni profil mesajları

Merhabalar

bir devre üzerindeki ledlerin herhangi bir lehimlemeye ihtiyaç duymadan breadboard üzerinde, ölçü aletiyle, yada herhangi bir yöntem ile yanıp yanmadığını kontrol etmem mümkün müdür?

Devreyi paylaşamıyorum özel olarak paylaşabilirim. Lütfen kusuruma bakmayın.

Bu konuda yardımcı olabilecek kişiler yazabilir mi? Özelden
taydin
taydin
Merhaba, aşağıdaki başlığı altında yeni bir konu açarsan yardım alabilirsin. Kendi profil sayfana koyduğun bu mesajı kimse görmemiştir. Ben tesadüfen farkettim.

Baran G.
Baran G.
Evet mümkün zaten breadboardların amaçlarından birisi budur.
Buradan hoşunuza giden bir videoyu seçerek bb kullanımı hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Hocam iyi günler. Network analizör ile ilgili sizlerle iletişime geçmek istiyorum. Aynı cihazdan firmamızda var fakat cihaz hakkında pek bilgimiz yok yardımcı olur musunuz ?
Merhaba
Sizde Elektor precision power supply devresinin mirror çıktısı var mıdır?

PCB hazırlayacağım. Mirror çıktı lazım.
S
serkan_48
Merhabalar,

Ben o projeyi yaptım ama pcb sini biraz değiştirdim. Orjinali gibi değil.

Forumdaki konuya mirror pcb yi ekledim. Kontrol edebilir misiniz? İstediğiniz gibi olmuş mu?
Merhaba hocam. Konuya cevap yazmışsın ama göremiyorum. Mail geldi forumdan. Silindi mi?
Analog ölçü aleti simpson için fiyat nedir ? diğer pensampermetre içinde fiyat yazabilir misiniz ?
M
melihal61
Merhaba ürünleri örnek olarak eklemiştim. Bir arkadaşımda satmak ister ise size yazarım geç yazdığım için kusura bakmayın yaz dönemi pek bu alana bakamıyorum
başarı nihai değildir; başarısızlık ölümcül değildir: Önemli olan devam etme cesaretidir.
arduino kumbara yapacam hangi malzler kullanırım fotodiyot fln
Gokrtl
Gokrtl
Aşağıdaki konuyu inceleyebilirsin.
Selâm arkadaşlar. Yeni üyeyim. CAPTAIN Yaş 70, 22 yıldır gözüm gibi koruduğum TMK 500 Multimetremi bir dalgınlık ve dikkatsizlik sonucu miliamper pozisyonunda iken 8,5 volt DC telsiz piline dokundurdum.Gösterge sona kadar yükseldi ve sol başa düştü, Şimdi hiç bir pozisyonda tık hareket yok.
Koruma Sigortası var mıdır, varsa atmış mıdır veya nasıl bir sorun oluşmuştur ? Bilgisi ve tavsiyesi olan arkadaşların yardım mesajlarını rica ediyorum, çok müteşekkir olacağım. Bana
e-mail de gönderebilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim. captain.irfan.ozbasaran15141617@.gmail.com
cem61
cem61
Merhaba, TMK 500 1980 lerin en iyi klasik avometresidir.Soruna gelecek olursak birkaç neden olabilir,içindeki 1amperlik sigorta atmış olabilir ,pandül yayı kırılmış olabilir, ibrenin ortasındaki bobin kopmuş olabilir,dirençlerden bir veya bir kaçı açık devre olabilir. başkada birşey olmaz çünkü basit devresi vardır. birde kullanılan dirençler çok küçük toleranslıdır (%1) buna dikkat et,kolay gelsin.
Sigortası varsa atmış olabilir mi veya nasıl bir arızaya sebep olmuş olabilir. Tamiri mümkün mü? Bu konuda sizin bilginiz veya bilgisi olan arkadaşlar varsa; bana, yardımcı olabilirseniz, çok çok minnettar olacağım. Mesajlarınızı bekliyorum. captain.irfan.ozbasaran15141617@gmail.com
Kazasker
Kazasker
Slm yeni gördüm kusura bakmayın. Multimetreyi açın. Pil yuvası sağı veya solunda cam sigorta olacak onu kontrol edip atmissa aynısını takın. Hangi miliamper ile ölçüm yaptıysanız kartta onun karşılığını bulup o yola bağlı direnci kontrol edin. Bunu bulmanın en iyi yolu ma probunun girdiği yerden takip daha kolay olur.
Kazasker
Kazasker
Analog devrelerde dijital parça genellikle yoktur. Devre üzerinde bir sigorta daha olabilir veya direnç tipi sogorta da kullanılmış olabilir. Kontrol edip bir bakın olmaz ise konu açın. Resim ekleyin. Ekip olarak bakalım... İyi geceler
C
CAPTAIN
CAPTAIN
Çok tşk.ediyorum verdiğiniz bilgiler için. En azından koruma sigortaları bulunduğunu ve tamir edilebileceğini anlamış oldum ve biraz rahat rahatladım. Aksi halde zaten çok üzülüyordum, daha da çok üzülecektim. Fabrika çıkışından beri kapağı hiç açılmamış bir alet olduğu için, içini görmedim, bilmiyorum ama dediklerinizi yapacağım ve neticeyi de size ve foruma yazmaya çalışırım. Tekrar tşk.ler ve iyi günler. CAPTAIN
Selâm Kazasker bey. Yeni üyeyim. CAPTAIN Yaş 70 22 yıldır gözüm gibi koruduğum TMK 500 Multimetremi bir dalgınlık ve dikkatsizlik sonucu miliamper pozisyonunda iken 8,5 volt DC telsiz piline dokundurdum.Gösterge sona kadar yükseldi ve sol başa düştü, Şimdi hiç bir pozisyonda tık hareket yok.
C
CAPTAIN
Çok tşk.ediyorum verdiğiniz bilgiler için. En azından koruma sigortaları bulunduğunu ve tamir edilebileceğini anlamış oldum ve biraz rahat rahatladım. Aksi halde zaten çok üzülüyordum, daha da çok üzülecektim. Fabrika çıkışından beri kapağı hiç açılmamış bir alet olduğu için, içini görmedim, bilmiyorum ama dediklerinizi yapacağım ve neticeyi de size ve foruma yazmaya çalışırım. Tekrar tşk.ler ve iyi günler. CAPTAIN
taydin
taydin
Merhaba, aşağıdaki alt foruma bir konu açarsan oradan takip ederiz abi. Burada ben daha yeni farkediyorum mesajı :)

Değerli arkadaşlar bu forumda okuduğunuz bir konu ile ilgili konu altına mesaj yazarak destek isteyebilirsiniz. Lütfen burada bana ait bir konu gördüğünüzde diğer sosyal medya hesaplarımı arayıp-bulup bana Direk Mesaj göndermeyin. Emin olun foruma üye olup konu altına mesaj yazmak daha kolay. Ben profesyonel bir elektronikçi değilim ve her soruya cevap veremem. Bu yüzden sorununuzu konuya mesaj olarak yazarsanız benim bilmediğim yerde çok daha bilgili kişiler cevaplayacaktır. Sağlıkla kalın...

Forum istatistikleri

Konular
7,439
Üyeler
3,023
Son üye
s7y3r

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Back