Beko bk 4701 e ankastre fırın sorunu...!?

tkartal

Üye
Beko bk 4701 e model ankastre fırın taşınmadan bir önceki evde çalışıyordu. Fakat bu taşındığımız evde 3-4 dakika sonra kaçak akım rölesi atıyor. Prizi kontrol ettim yanık ezik yok. Priz ayrıca duvar prizi.. Rezistansları sıfır eğiştim tekrar aynı.. Acaba neden?

Geçici olarak başka bir prizde deneyin. Atıyormu kontrol edin.

Ayrıca bu prizde ütü , Su ısıtıcısı, tost makinası gibi elinizde yük çeken ne varsa onlarla test edin bakalım onlarla da atıyor mu?

Ben mutfağımı Prizleri dahil baptan yaptırdım. Kabloları yapan arkadaş, tüm prizler için buattan İki tane tel çekmiş. Yani anlayacağınız Prizlerin toprak Bağlantısını da nötüre bağlamış.İşten gelmiştim buat kapağını açınca farkına vardım.Hani derler ya;
Hans düzgün iş yapar ama Hasan ın yaptığı her iş hileli.
Özetle:
Sizin fırın sağlamdır. Tesisat sıkıntılıdır.

Ben mutfağımı Prizleri dahil baptan yaptırdım. Kabloları yapan arkadaş, tüm prizler için buattan İki tane tel çekmiş. Yani anlayacağınız Prizlerin toprak Bağlantısını da nötüre bağlamış.İşten gelmiştim buat kapağını açınca farkına vardım.Hani derler ya;
Hans düzgün iş yapar ama Hasan ın yaptığı her iş hileli.
Özetle:
Sizin fırın sağlamdır. Tesisat sıkıntılıdır.
Farklı prizde deneyip yazıcam tekrar

Forum istatistikleri

Konular
7,929
Üyeler
3,173
Son üye
apnr

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back