Recent content by Fatih

  1. F

    Modemin Yanan Kondansatörleri

    Şuan Asus AC750 ile 47mbps hız alıyorum. Hattım 85mbps hıza kadar destek veriyor. Asus modemde de sürekli crc hatası aldığım için elimde ki Tp-link i kurtarabilir miyim diye bir baktım ama çokta çözülecekmiş gibi durmuyor. Şimdi kartı detaylı incelediğimde arızalı olduğunu düşündüğüm elemanlar...
  2. F

    Modemin Yanan Kondansatörleri

    Yağsız kontak sprey ile temizledim ama sonuç yine aynı.
  3. F

    Modemin Yanan Kondansatörleri

    Bu konularda pek bilgili değilim, internetten baktığımda kondansatöre benzediği için öyle dedim.
  4. F

    Modemin Yanan Kondansatörleri

    Multimetre ile kontrol ettiğimde akım geçmiyordu. Bende bozuk olacağını düşündüm.
  5. F

    Modemin Yanan Kondansatörleri

    Merhabalar, 4 yıldır kullandığım TP-Link TD-W9970 V3 modem çalışıyor ama 20mbps üstüne çıkamıyor. Ben de modemin içini açıp baktığımda 2 tane kondansatörün yanmış olduğunu gördüm. Kondansatörleri değiştirmek istedim ama değerlerini bilmediğim için bir şey yapamadım, fotoğrafta işaretlediğim 2...
  6. F

    Yan Keski önerisi

    Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. https://www.robotzade.com/Xuron-170-II-Profesyonel-Yan-Keski,PR-2866.html Bu yan keskiyi aldım, Knipex kadar iyi olmasa da uygun fiyatlılar içinde kaliteli bir modele benziyor.
  7. F

    Yan Keski önerisi

    Knipex e daha önce bakmıştım ama benim için fiyatı biraz yüksek gelmişti. Zaten sürekli kullanmayacağım bir şey olacağı için daha düşük maliyette bir ürün almayı düşünüyorum.
  8. F

    Yan Keski önerisi

    Merhabalar, uygun fiyatlı yan keski ararken iki model arasında kaldım acaba hangisini tercih etmeliyim? https://www.robotzade.com/Plato-Yan-Keski-Kaliteli-Model-170,PR-1318.html https://urun.n11.com/diger-yedek-parca/best-bst-109-yan-keski-P471900814

Forum istatistikleri

Konular
5,888
Mesajlar
100,472
Üyeler
2,493
Son üye
cym247

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top