Arabada mp3 çalma sorunu

s.a arkadaşlar 2017 model bir aracımız var ama sorun şu usb belkekte ki şarkıları çalamıyoruz bir ara mp3 cd yapıyorduk benim cd sürücüm bozuldu dışarıda dakimse yapmıyor uzun yolda şarkı dinlemek işkence haline geliyor. ? az önce tesadüfen gördüm bu çakmalığa takılan cihazlar gördüm ama odada çalışma sistemi değişik sürekli frekans kayıyor karışıyor şarkı dinlerken araya radyo yayını giriyor ben mi beceremedim yoksa bu cihazlar genelde mi böyle tavsiye bekliyorum ??

s.a arkadaşlar 2017 model bir aracımız var ama sorun şu usb belkekte ki şarkıları çalamıyoruz bir ara mp3 cd yapıyorduk benim cd sürücüm bozuldu dışarıda dakimse yapmıyor uzun yolda şarkı dinlemek işkence haline geliyor. ? az önce tesadüfen gördüm bu çakmalığa takılan cihazlar gördüm ama odada çalışma sistemi değişik sürekli frekans kayıyor karışıyor şarkı dinlerken araya radyo yayını giriyor ben mi beceremedim yoksa bu cihazlar genelde mi böyle tavsiye bekliyorum ??
Dandik çakmaklığa takılanlarda çok sorun oluyor, ses kalitesi vb iyi olmuyor.

Aracınızın markası ve modeli ne? En temizi bluetooth modül takıp telefondan müzik dinlemek. Marka modele göre bluetooth modül araştırın.

Forum istatistikleri

Konular
7,717
Üyeler
3,116
Son üye
erdn0

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back