Plaka tutucusu tamir

taydin

Timur Aydın
Staff member
Bugün eve gelirken bagajdan bir ses geldi. Baktım plakanın bir tarafı sarkıyor. Neyseki sadece plastik kırılmış, kırığı da yerinde duruyor.

1755335221424.jpeg

Elimdeki en ince ızgara telden parçalar kestim, ucunu uygun şeklide büktüğün tabanca havya ile yerine gömdüm ve tornavidanın arkası ile ütüledim. Hem arka hem ön tarafı yaptım. Artık herhalde aynı yerden kırılmaz :)

1755335228251.jpeg

Son düzenleme:
Onarımı yapılacak yer, Plaka arkasında kalacak.
Büyük bir parça plastikte, japon yapıştırıcı ile ızgaralara yapıştırılabilirdi.
Ön taraftan görünmez.

Hocam bu plastik plaka tutucuları, şık görünmüyor. Tamir etmeyle uğraşacağınıza, krom olanlardan bir tane alıp takmak daha iyi bir fikir olabilirdi.

Arabayi servise verdigimde hangi servise gidersem o servis plaka tutucuyu sormadan degistiriyo ve kendi adlarinin oldugu yeni bir tutucu takiyorlardi.
Bedava bile verebilirler. Sonucta reklam yapiyorsun.

Plaka tutucu üzerinde o servisin numarası vardır. Gerekirse sürücüye ulaşmak için kullanılabilir.

Ben geçenlerde park halindeki tozlu bir araca sürttüm. Not bıraktım ama. Uçup gidebilir. Sahibi görmez vs.

Plakadaki numaradan servise ulaşıp araç sahibine durumu iletmesini rica ettim. Bu iyi niyet karşısında araç sahibi çok memnun oldu, tampona bakmış "birşey yok, zaten PPF kaplama var" dedi. PPF neymiş öğrenmiş oldum. Pahalı arabanız varsa PPF yakışır.

Hocam bu plastik plaka tutucuları, şık görünmüyor. Tamir etmeyle uğraşacağınıza, krom olanlardan bir tane alıp takmak daha iyi bir fikir olabilirdi.

Krom bana daha eski moda gibi geliyor. Hani nasıl eski arabalarda krom tamponlar vardı, onu andırıyor :)

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,138
Üyeler
3,241
Son üye
eec

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back