Jemco MT-216

Sezgin

Aktif Üye
Merhabalar, bugün tesadüf gezdiğim bir antikacı tarzı yerde Jemco MT216 analog ölçü aletini gördüm, temiz durumda sadece problardan birinin ucu kopmuş diğeri sağlam en azından tek parça duruyor. Satıcı 500TL istiyor cihazdan emin olamadım sırf duruşu için bile alayım ufak tefek analog cihaz gereken yerlerde kullanayım diyorum. Almaya değer mi sizce?

Jemco MT216

İlk ölçü aletimdi. Bana geldiğinde 30lu yaşlarındaydı. (93 yılında) Çocuktum , kıymetini bilemedim.

Son düzenleme:
Maalesef çantası yoktu, bence de değer gibi geliyor pazartesi alıp bir denemesini yaparım. @taydin beğenmeme değil ama bende ziyan olacağını düşünürsem mutlaka size yollarım.

Detaylı bakınca bendekinin bunun aynısı değil, daha eski versiyonu olduğunu farkettim. Benimkinde output yoktu. Arkada pil yuvası 1 tane 1.5V bir tane de 15V pil yuvası vardı. Megaohm ölçümleri 15V pil takmadan yapmıyordu.
Aradan 30 seneden fazla zaman geçmiş ki cihaz bana geldiğinde 30lu yaşlarındaydı. 60ların sonlarında Almanya'dan babam getirip amcama vermiş. Amcam da yıllar sonra bana hediye etti.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,147
Üyeler
3,244
Son üye
taker

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back