@taydin Abi şu 36v zener kaç watt olacaktı? Yanlışlıkla 500mW almışım özdisandan. Küçücük bir şey gelince uyandım
1 W olması lazımdı. İki tane paralel bağlayıver şimdilik.
@taydin Abi şu 36v zener kaç watt olacaktı? Yanlışlıkla 500mW almışım özdisandan. Küçücük bir şey gelince uyandım
Bu toner transferinde öyle bir olay var ki, bir delik tuttu diye diğerinin tutacağı garantisi yok.En azından montaj deliklerinden çapraz ikisini delip kayma varmı bakabilirsin
Benim elimde 1 tane var abi. Sana göndereceğim için 1 tane daha lazımdı. Eğer sende varsa bendekini ben, kullanayım.1 W olması lazımdı. İki tane paralel bağlayıver şimdilik.
Abi dün özel mesaj attım dosyayı komple sana. Forumdaki de şurada.Gökhan ilk mesajdaki PCB resmini güncelleyebilir misin? Ona göre gideyim komponent yerleştirirken.
Bir de bir sonraki revizyon için gerekecek bir değişiklik. 10 mF 63 V filtre kondansatör ayak izi uygun değil, fazla küçük.
Abi dosyasını açtıysan ayakizinde uygun kondansatörün ebat numaralarına kadar var.Hmm ben uygun kondansatör bulamadım özdisanda. Bir de direnc.net a bakayım o zaman.