İnşallah en kısa zamanda yapabilirim. Dry film ile ilgili bir sıkıntım var. Pentahidratı çok az kullanmama rağmen banyoda yollar kalkıyor. Olmazsa çamaşır sodası ile deneyeceğim.Sen gönder. Bende komponentleri de var hemen toparlarım.
Demir klorur alsana.İnşallah en kısa zamanda yapabilirim. Dry film ile ilgili bir sıkıntım var. Pentahidratı çok az kullanmama rağmen banyoda yollar kalkıyor. Olmazsa çamaşır sodası ile deneyeceğim.
Dry filmi demir klorür kaldırıyor mu? Ben onu bakır eritmek için biliyorum.Demir klorur alsana.
Ben onun icin konu actiydim onceden. @taydin olur demisti.Dry filmi demir klorür kaldırıyor mu? Ben onu bakır eritmek için biliyorum.
Gökhan,Ama ben ayrıca demir klorür sevmiyorum. Pcb yi göremiyorum çünkü içinde.
Çift taraflı kullanıyorum abi. Altınıda arada çevirmem lazım. Bir de elim perhidrole alışkın. Demir klorür daha önce kullanmadım hiç.Gökhan,
Demirüçklörürrü pcb nin hemen üzerini kapatacak kadar koyarsan ,sıvıyı sallarken PCB ne kadar erimiş görülür
Ben dort koseden delik delip iple sarkitiyorum icine. arada cekip bakiyorum.Ama ben ayrıca demir klorür sevmiyorum. Pcb yi göremiyorum çünkü içinde.
Demir uc klorur daha yavas eritiyor, bu yuzden daha iyi dedi @taydin. O konuyu oku istersen. Ince hatlar falan kopmuyor.Çift taraflı kullanıyorum abi. Altınıda arada çevirmem lazım. Bir de elim perhidrole alışkın. Demir klorür daha önce kullanmadım hiç.
Sende manyetik karistirici vardi, onu kullansana. Dusuk devirle sorun cikarmaz.Aslında en güzeli dik sokmak ta, o kadar sıvı yok elimizde.
Aslında en güzeli dik sokmak ta, o kadar sıvı yok elimizde.
Yaparım, yapacağım.Sen yaparsın o işi. Ben zamanında yaptım pek birşeye benzemedi. İki akrilik levha arasını 5 mm yaparsan fazla sıvı da gitmez. Erimeyi de çok net görürsün.
2 mm'lik pleksiglasslari a5 olarak kesip aralarini 5 mm birakacak sekilde uc taraftan yapistirip zarf gibi bir sey yapilabilir. @taydin hocam, boyle mi onerdigin fikir? Hatta ust tarafina oyle sivi sizdirmayacak gecmeli esnek bir kapak ayarlanirsa sallama imkani da olur.Yaparım, yapacağım.