@fide ’nin tavsiyesiyle aldığım Insize 3203-25A bugün nihayet elime ulaştı ve böylece ticareti tamamlamış oldum. Özellikle emaye kaplı tellerde çok işime yarayacak. Mesela aşağıda 0.45 mm’lik telin ölçümünü görüyorsunuz.
Ayın 5'in de sipariş ettiğim insize kumpasım 15 günde anca geldi.
Kalitesi gayet iyi görünüyor ama iki kötü yanını anında anladım.
1. Çok ağır.
2. Üzerindeki ölçüler 10mm ve 1 inç aralıklarla yazılmış.
Lazım olduğu bir anda pili bitik olursa ve evde de yedek pil yoksa o anda sadece 10mm ve katlarındaki ölçümler yapılabilir.
Yani böyle bir alet yapıp ölçüleri yazmak bu kadar zor olmamalı.
Kalitesine diyecek yok. Kullanım bakımından eksik.
Ben pil alırken 6'lı yada 12'li aldığım için muhtemelen hiç sorun yaşamayacağım ama olsun eksiğini de söylemek lazım.
Kumpası cetvel gibi kullanırsan, hangi marka olursa olsun hata oranı şerit metreden fazla olur çünkü tam olarak yüzeye oturmaz, yüzeye paralel olmaz ve göz hizalaması yapmak zorunda kalırsın.
Fiyatı 2280tl ye aldım. Ama bana 1000tl civarına geldi. Kredi kartımda bonus birikmişti. Onu kullandım.
Nette 1990tl civarına bulunabiliyor. Ben bonusumu kullanabilmek için mecbur olduğum pazarama sitesinden aldım.
Kimseye de oradaki satıcıyı tavsiye etmem. 15 günde kargoya verdi ve hiç bir türlü iletişim kuramadım.
İnat ettim bekledim. Sonunda gönderdi.
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?