62mm Conta Gerekli

frekans50

⁵⁰
Aliexpresten gelirse gümrük nedeniyle fiyat artacak.
Muadil bir ürün arıyorum. Üstün vasıfları olmasına gerek yok.

1737040482661.png

Ekler

• 1737040331635.png
    1737040331635.png
    2.5 MB · Görüntüleme: 30
Contanın gıda ile teması varmı? Kaç adet lazım?

Elimdekilere bir bakayım.

Son düzenleme:
Silikondan kendin yap. Kalip silikonu alamam dersen;

Once bir kalip hazirliyorsun.

Ihtiyac olan hacimin yarisindan daha az insaat silikonunu bir kabin icine koyuyor ve ustune yavas yavas misir nisastasi ekliyorsun. Homojen olarak karistiriyorsun. Kivama bakarak nisasta katmaya devam ediyorsun. Ele yapismayacak kivam elde edilecek.

Ardindan bu karisimi kaliba tepistiriyorsun. kalibin ustune agirlik koyup kurlesmesi icin 1 gun bekliyorsun.

Ardindan bana dua ediyorsun.

Bire bir conta boyutlari elde edecek sekilde ust uste kesip yapistiracagim kartonlarla kaliplanacak nesneyi hazirla. Conta varsa onu da kalip malzemesi olarak kullanabilirsin. Kartondan yaptiysan islandiginda bozulmamasi icin vernikle vs kaplamalisin.

Ardindan bunu bir tahta yuzeye yapistirip ustune alci dok. Alci donduktan sonra icinde kalan sozde contayi cikart. Boylece kalibin olmus olur.

Bu silikon teknigiyle kursun kalem silgisi esnekliginde nesneler uretebilirsin. Sertlik misir nisastasi oranina bagli.

Çevrimiçi üyeler

Çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
7,242
Üyeler
2,925
Son üye
YusufAbali

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back