Havya İstasyonu

ziydin

Yeni Üye
Katılım
13 Şubat 2024
Mesajlar
2
Selamlar.
Kendime, sıcak hava üflemeli, bütçeme uygun bir havya istasyonu arıyorum. Fakat hangi ürün fiyat/performans bakımından iyi olur bilmiyorum. Sizden ricam 2500-3000 TL bandında kaliteli bir havya istasyonu bulmanız, profesyonel olmasa da beni uzun yıllar götürebilsin istiyorum.
Teşekkürler.
 
 
@gumush de RF4 sıcak hava var, güzel görünüyor. Fiyatı da fena değildi. Eğer tavsiye ederse uygun fiyata alınabilecek bir cihaz.
 
@gumush de RF4 sıcak hava var, güzel görünüyor. Fiyatı da fena değildi. Eğer tavsiye ederse uygun fiyata alınabilecek bir cihaz.
Henuz test etme sansim olmadi cok yeni , ama silikon hortum , govdede yuksek performansli fan nedeniyle tercih edilebilecegini dusunuyorum. Stabilitesi icin bir test izledim. Islem sonrasinda govdeye yerlestirince fan %100'e cikiyor cabuk sogutup kapatabilmek icin, bunu cok olumlu karsiladim. Ayni markadan mikroskop da almistim. Bende cinli markalar arasinda olumlu bir marka algisi uyandiriyor artik.

 
sıcak hava üflemeli, bütçeme uygun bir havya istasyonu
2in1 arıyor arkadaş. havyasıda olcak. Ama 2in1 için bütçe çok düşük. Yani şöyle söyleyeyim dandik modeller bile neredeyse bu bütçeden pahalıdır.
 
JCD 8898 var aslında, fiyat 2000 TL gibi Çin'de. Ama bence bir dandik havya, bir dandik hava tabancası alacağına, bir iş gören havya seti almak daha mantıklı. Tabi konuyu açan ihtiyaçlarını belirtmedi o yüzden biraz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz ama, yeni başlayan birisi ise zaten sıcak hava o kadar gerek yok. İyi bir havya istasyonu çok daha bereketli olur.
 
Performansları hakkında bir fikrim yok ama şunlar var o bütçe aralığında.



 
Hatta bütçeyi biraz zorlarsak yanında güç kayanağı ve ekran ayırma/ısıtma makinesi de damadın amcasından hediye :) .


1707846547146.png
 
Önerileriniz için teşekkürler.
Benim piyasa hakkında bilgim olmadığı için bütçeyi dar tutmuşum, eğer 2 in 1 bir ürün almak için yetersiz bir bütçeyse, bütçeyi 5-6 Bin TL bantlarına kadar çıkartabilirim. Eğer 2 in 1 bir ürün almak yerine, tek fonksiyonlu bir ürün almak daha mantıklı ve sağlıklı olacaksa, daha sonra sıcak hava üfleme ünitesi alabilirim.
 
Harika , o zaman bununla ilgili derlenmis bir konu var ona goz atabilirsiniz.

 

Forum istatistikleri

Konular
5,880
Mesajlar
100,214
Üyeler
2,489
Son üye
satranc19

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top