Acayip ayar ediyorlar insani yaw , acayip

hakan8470

Kıdemli Üye
Katılım
17 Şubat 2022
Mesajlar
1,156
Internete satmak istedigi urunu koymus, altina yazmis, hic kullanilmadi, sifir ayarinda , jelatini cikmamis vs vs. Bi tane gormedim ki, "oyle kullandim oyle kullandim ki sormayin, hala canavar gibi calisir." diyen :katil1:
Sonra arasan basliyor, surda cizik var, surasi bazen calisiyo bazen calismiyo, fiyati o zamandi degistirmeyi unutmusum, kaynima verdim daha getirmedi.

Niye aldiniz o urunu yaw? Niye? Kullanmamak icin mi? Ya da kullandin, catir catir yalan mi soyluyorsun? Hani bi soz var iki ucu :bok1: lu degnek. Aynen o. Neyse onu yaz kardesim. O kadar basit.
 
Bir arizayi gideriyorsun, calistiroyorsun. Sahibi geliyor. NEYI VARMIS? :katil1:
 
Caydanligin ustundeki caydan dokuyor bardaga, sonra onu yere koyuyor, sonra altindakinden su dolduruyor bardaga, sonra yere koydugu o ust caydanligi tekrar altin ustune koyuyor. Alti pislenmedi mi onun yaw?
 
Forumlara bir sey yaziyorsun, anlamasi icin gecmisten okuyup gelmesi lazim, gecmisi okumamis gelmis, alakasiz bir sey soyluyor. Git bi gecmisi oku gel yaw. Soz onun icin soylenmemisti ki.
 
Bi araba almissin bineceksin, sifir km, adam geliyor , hayirlisi olsun, KAC A ALDIN?

Yaw hayirli olsun de bas git. Sanane fiyatindan sen mi alacan? Fiyati duyunca aaa ne, kazik mi yedin, diyecen?


Burayi yanlis anlamayin, Fiyat sorulabilir ama biraz zaman var di mi? Bole bodoslama kaca aldin denir mi?
 
Dukkan kiralayacan , konusuyorsun sahibiyle, ne is yapacan diye soruyor? Yani ben icinde basladigim is i degistiremeyecek miyim? Sanane

Yaz ben dukkani sadece su isler icin kiraya veririm de o zaman.
 
Telefonda konusuyorsun biriyle , Nasilsin? Iyiyim Sen nasilsin? Bende iyiyim? Biraz sonra eee DA DA NASILSIN? :katil1: :kizgin3:
 
Gelip bi konu anlatacak, basliyor DUNYA ATESTEN bir toptu. NEXT NEXT NEXT
 
Arabayi tamir e goturuyorsun, basliyor parcalar degismeye, ama sorun gene cozulmuyor, 7 8 parca degisiyor sonra bi bakiyon vidanin biri gevsek. Sorun cozuluyor. Degisen PARCALAR? Birtanesinde tork anahtari yok, avometre yok.
 
Ananeme, Dayim bir gun soruyor. " Anne bu portakalar cok kotu, niye aldin"

Anane rahat " Herkes ordan aliyordu bende ordan aldim" :katil1:
 
Telefon numarani bir bahis sireketine paylasiyorlar, onlarda topluyor numaralari, ariyorda ariyorlar, sonra onlar baska sirkete derken tum sirketler ariyor. Engelle engelle bitmiyor. "Hanim efendi kusura bakmayin ilgilenmiyorum" demenin daha kisa yolunu da bulamadim.
 
Youtuber olma heveslisi videoyu 8 dakika yapacak ya, eyvah eyvah. Artik video suresine bakiyorum. 8 veya 8:05 felan gorursem acmiyorum bile :katil1:
 
2 ile 2 yi toplayamaz, 5 in karesini alamaz, ulke yonetimine gelince her sey den anlar. Sonra cok guzel oturup sana anlatir. Sen de dinlerisn.
 
Yolda yuruyorsun, karsi apartmanda ki kadina diger kadin bagiriyor " Ayse abla gelde oturalim".:cheeky5:
 
Yurtdisi satis fiyati $200 , benim alamayacagimi biliyor, yaziyor fiyati $400 dolar. Fiyati yazana elbette kizmiyoruz. :gulus1:
 
once :bok1: , sonra sivayanlar varya. Off. Onlar zaten ekol. Bir mana da aramiyorum gerci. -1 koy, devam et hayata.
 
Bir doktora diger doktoru sikayet ediyor ya, " hic bir seyden anlamiyor o doktor" diye. Sen mi anliyon? 4 tane terim duysa kacacak delik arar.
 
380v u eliyle tutar, bir sey olmazdi. bir de bizle dalga gecerdi. diyorlar ya. O elektrik o nasirli ellerden nasil akacak. NASIL?
 
Bayram seyran bitti artik, bir ara aramalarda yapilirdi, Simdi sec hepsini, IYI BAYRAMLAAARR :kizgin3:

Seni gorurse sonra kizar bir de niye donmedin diye :katil1:
 

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
5,897
Mesajlar
100,674
Üyeler
2,496
Son üye
can12

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top