Acayip ayar ediyorlar insani yaw , acayip

Cekmis videoyu koymus oraya. Cok ta iyi bir sey yapmis. Hic bir aciklama yapmamis, nasil yapialcagini yazmamis, hic bir sey yok. Bekliyor, sorsunlar diye. Yaw psikopat misin?
 
Bir yere is makinasi gelir calismaya, kazmaya baslar. Etraf insan dolar. Is makinasini gormesen sanirsin cok ciddi bir kaza olmus. Hele kaza dedim aklima geldi. kaza yaptin, arabanin icindesin. Bak boynunu kirarlar cikartirken, kimseyi yaklastirma.
 
Zenginim ayagina gezer, mercedes e biner, milete cebindeki parayi gosterir. Afet bolgesinde tir yanasir, kadin ped i dagitmaya baslar, bu da siraya girer bekler. Ne oldu yaw senin para?
 
Kablo takip cihazi diyorsun, 12v 24v kablonun nerde oldugunu da bulacagim diyorsun, arac uzerinde diyorsun. Sana oneriyor

Radiodetection RD7100 :kizgin3:

 
Arac arkasinda bir vinc var, bozulmus. Diyorsun kim bakimini yapiyor? "kimse yapmiyor" :kotek1:
 
Ust katta oturan anneme soruyor, oglun nerde oturuyor evde. Odalar sogukmusta, ben kombiyi niye yakmiyor musum? Yaw tavanda isi yalitim sistemi var , senin 8 m3 betonunu niye isitiyim? Caminda isi yalitimin yok, kapilarda fitilin eskimis, kombin sacma sapan yanip sonuyor, oda termostatin yok, termostatik vanan yok, peteklerde reglaj ayarin yok, usumenin suclusu ben miyim? :katil1:
 
Gecenin 3 u, 3 seritli yolda gidiyorsun. Arkanda bir araba onun arkasinda bir araba daha. Kirmizi isiga denk geldin. Orta seritte durdun. Arkanda ki sag tarafa, onun arkasinda ki de sol tarafa duruyor. Koca yolu kapatiyoruz. Yesil yanmaya yakin arkadan gelen araba yavaslamak zorunda kaliyor, Butun seritleri niye kapliyoruz? Az once orta seritte sakin sakin geliyordun Ne oldu isikta? Bu dusunelemez bir sey mi ya? Kimse dusunmuyor mu? Yedikleriniz mi dokunuyor ne?
 
Standard kelimesini bastan asagi ogrenemedik yaw.
 
Yazilim egitimine neden burdan baslamiyorsunuz?

 
images (8).jpeg
 
Bazi tipler var her sey den anladigini dusunen, bilmedigi bir sey yok. Acayip tatlilar. Bir de bir ekibi oluyor onlar boyle hep beraber her :bok1: tan anliyorlar . forumlarda daha cok oluyorlar. halbuki bir baglari da olmuyor. ortaya biri mantiksiz bir sey yumurtuluyor digerleri yaninda. Hatta oylelerki birbirlerinin yazdiklarini begeniyorlar. Begenmessen senin yazdigini da begenmiyorlar. Yasam alani olarak belirlemisler bir nevi. Rahat olun ya tek basiniza da bir seyler yapabilirsiniz :katil1:
 
Son düzenleme:
Tavuk mu yumurtadan, yumurta mi tavuktan cikar gibi sorular var ya. Anladiniz iste. Bu ne yaw.
 
Salaklik tarihi diye bir kitap var. Tavsiye ederim. Ilk bolumde bir adam bir kobrayi operken isirilip hastaneye kaldiriliyor. Neye dokundugunu, neyi opecegini bileceksin. Gerisekaliligin da bir sinir var. Yoksa bildirirler. :moruk1: acayip eglenceli ama bir o kadarda insanin ayarlariyla oynuyor. :pillowfight1:
 
Son düzenleme:

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
5,897
Mesajlar
100,674
Üyeler
2,496
Son üye
can12

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top