XR2206 entegre ile yaptım onu ama entegre orjinal olmadığı için düzgün çaöışmadı.Gökhan abi birde sinyal jeneratörü mü yapsak
AD9833 koyup onun çıkışını güçlendirelim
sinüs için 2 mosfet bağlamak lazım sanırım onu araştırırız
ad9833 güzel abi bunu düşünelimXR2206 entegre ile yaptım onu ama entegre orjinal olmadığı için düzgün çaöışmadı.
16392 eklentisine bak
XR2206 Sinyal jeneratörü Yapımı
Malzeme Listesi; Entegreler; XR2206 1 Adet TL072CP 1 Adet LM329 1 Adet Atmega328 (LCD PCB'si İçin) 1 Adet Kristal; 16MHz (LCD PCB'si İçin) 1Adet Display Modül; MAX7219 Arduino için 8-Digit 7 Segment Dijital LED Display Regülatörler; LM7812 1 Adet LM7912 1 Adet...mekatronik.org
Çipi kalmamış piyasada, modül olarak satılanlar var.ad9833 güzel abi bunu düşünelim
smd sökmek için kullandığım ütüm arızalı abi yoksa benimkinin entegresini söker gönderirdim sanaÇipi kalmamış piyasada, modül olarak satılanlar var.
Hazır elinde çip var, yapsana işte. Bi kerede ben hazıra konayımsmd sökmek için kullandığım ütüm arızalı abi yoksa benimkinin entegresini söker gönderirdim sana
Elimde modül var abi. Bir ütüyü modifiye ettim üstündeki herşeyi söktüm reziztansı triyak ile kontrol edip ısı ayarı yapıyordum fakat uzun süre kullandım ve sanırım reziztansı koptu içeriden artık çalışmıyor triyak ayar yapıyor olmasına rağmen zaten direnç de görmüyorum reiziztans uçlarını ölçünce.Hazır elinde çip var, yapsana işte. Bi kerede ben hazıra konayım
Gökhan abi birde sinyal jeneratörü mü yapsak
AD9833 koyup onun çıkışını güçlendirelim
sinüs için 2 mosfet bağlamak lazım sanırım onu araştırırız
Great Scott abinin kullandığı op-amp max 680mW çıkış yapıyor yine istediğimiz şekilde değil.Çıkışı mosfet yerine opamp ile yapmak daha sağlıklı bir yöntem gibi