Akıllı Oda Termostatı (Yerli Ürün) Kutu Açılımı ve Kombiye Kurulumu

Katılım
30 Mayıs 2021
Mesajlar
81
Merhaba arkadaşlar. Bu bölümde yerli üretim COSA markalı akıllı oda termostatının kutu açılımını ve baymak lambert kombiye montajını anlatmaya çalıştım. Yazılımını da hazırlamaya çalışıyorum.
Umarım faydalı olur, iyi seyirler.

Ayrıca illa kombi çalıştırmak zorunda değilsiniz, bu aslında uzaktan kumandalı, sıcaklık ayarlı bir röle. Röleye kontaktör bağlayığ başka cihazlarda çalıştırabilirsiniz. İyi çalışmalar.


 

Forum istatistikleri

Konular
8,443
Mesajlar
138,508
Üyeler
3,343
Son üye
Yigitaatalay

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back
Top