Sercan
--
Adı geçen siteden aşağıdaki ürünleri aldım. Benim aldığım ürünlerle bana gönderilen ürünlerin alakası yok. Ayrıca eksik ürün de var. UGain şırınga flux aldım, ancak adamlar bana zaten var olan Amtech göndermişler. Telefon açma aparatları ise oldukça kötü kalitede. 4 adet mengene aldım, ancak paketten çıkmadı. Aynı şekilde aldığım bant da değil, adi bir çift taraflı kırmızı bant göndermişler. Lafın özü, 6 kalem siparişimin 4 tanesi eksik ya da yanlış.
Telefonlarını arıyorum, açmıyorlar. WhatsApp üzerinden yazıyorum; ya cevap vermiyorlar ya da alakasız cevaplar alıyorum.
İade işlemi başlattım, ancak nasıl iade edeceğime dair bilgi de vermiyorlar. Durduk yerde kargo parası ödeyip, saçma sapan şeyler gönderdiler.
Sitesinde faturası ile birlikte kargolanır diye yazmalarına rağmen, fatura da göndermiyorlar.
Yarın firmayı tüketici heyetine ve maliyeye bildireceğim.
Benim tecrübelerime göre, Tahtakale esnafından internet üzerinden alışveriş yapmak genel olarak sıkıntılı.
Şikayetimi daha etkili yapabilmek için tavsiyeniz varsa bilmek isterim.
Aldığım ürünler şunlardı:
Bana gelen ürünler ise şunlar:
Telefonlarını arıyorum, açmıyorlar. WhatsApp üzerinden yazıyorum; ya cevap vermiyorlar ya da alakasız cevaplar alıyorum.
İade işlemi başlattım, ancak nasıl iade edeceğime dair bilgi de vermiyorlar. Durduk yerde kargo parası ödeyip, saçma sapan şeyler gönderdiler.
Sitesinde faturası ile birlikte kargolanır diye yazmalarına rağmen, fatura da göndermiyorlar.
Yarın firmayı tüketici heyetine ve maliyeye bildireceğim.
Benim tecrübelerime göre, Tahtakale esnafından internet üzerinden alışveriş yapmak genel olarak sıkıntılı.
Şikayetimi daha etkili yapabilmek için tavsiyeniz varsa bilmek isterim.
Aldığım ürünler şunlardı:
Bana gelen ürünler ise şunlar: