akillimobile sitesinden alışveriş rezaleti

Sercan

--
Adı geçen siteden aşağıdaki ürünleri aldım. Benim aldığım ürünlerle bana gönderilen ürünlerin alakası yok. Ayrıca eksik ürün de var. UGain şırınga flux aldım, ancak adamlar bana zaten var olan Amtech göndermişler. Telefon açma aparatları ise oldukça kötü kalitede. 4 adet mengene aldım, ancak paketten çıkmadı. Aynı şekilde aldığım bant da değil, adi bir çift taraflı kırmızı bant göndermişler. Lafın özü, 6 kalem siparişimin 4 tanesi eksik ya da yanlış.

Telefonlarını arıyorum, açmıyorlar. WhatsApp üzerinden yazıyorum; ya cevap vermiyorlar ya da alakasız cevaplar alıyorum.

İade işlemi başlattım, ancak nasıl iade edeceğime dair bilgi de vermiyorlar. Durduk yerde kargo parası ödeyip, saçma sapan şeyler gönderdiler.

Sitesinde faturası ile birlikte kargolanır diye yazmalarına rağmen, fatura da göndermiyorlar.

Yarın firmayı tüketici heyetine ve maliyeye bildireceğim.

Benim tecrübelerime göre, Tahtakale esnafından internet üzerinden alışveriş yapmak genel olarak sıkıntılı.

Şikayetimi daha etkili yapabilmek için tavsiyeniz varsa bilmek isterim.

1738684684331.png

Aldığım ürünler şunlardı:

1738684758330.png

Bana gelen ürünler ise şunlar:

1738684827867.png

Birde kocaman, adınıza faturalı diyor bin tl üzeri indirim filan diye yazmışlar. İndirimin ne olduğu belli değil, fatura zaten hak getire.

1738685408459.png

Şahsen n11, hb, trendyol'da mağazası olmayan yerden alışveriş yapmıyorum. İade süreci kolay oluyor. Paketliyorsun mecbur geri alacak. Üstelik ödemede henüz onlara geçmediğinden hemen iade oluyor.

Çok zorunda olacağınız bir ürün değilse sadece bu sitelerden alışveriş, ama ürün yok ve gerçekten ucuz ise ciddi şikayet ve yorum araştırması yapmak gerekir.

Normalde ben de tercih etmiyorum. Separatör lastiğini başka yerde bulamadığım için aldım. Diğerlerini aslında sadece denemek için almıştım. İade süreci başlattım, yarın kargolayacağım.

Hayır, anlamadığım şey şu: Boşu boşuna hem o hem de ben kargo parası ödeyeceğiz. Ömrümüzü ziyan eden bu saçmalık neden? Bu kadar imkanın arasında bu kadar nasipsiz olmak da insanı üzüyor.

Sipari sonrası şikayetlere baktım hep aynı şeyden şikayetçi insanlar. Düzgünce parasını kazansa ne zararı var, anlamıyorum ki?

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,347
Üyeler
2,977
Son üye
ykurt52

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back