Emir oztkn
Aktif Üye
Öncelikle Selamlar Geçenler de HAVYA TAVSİYESİ konusunda uygun fiyatlı bir havya önermiştim. Şimdi ise o ürünü amatörce inceledim ve fiyatına göre çok başarılı buldum. Geniş yüzeylerde affetmiyor., yüksek ısıya hemen ulaşıyor ve ısıda ince ayar iyi bence. Maksimum 512 dereceyi gördük.
Şunu da farkettim sevgili abilerim, dostlarım artık Aliexpress sadece standart olarak kendi kargo yöntemini belirlemiş ve vergiler yarı fiyatına düşmüş olarak ödeme yaptım. hatta şöyle diyelim sadece gümrük sunum ücreti aldılar, yani gümrük vergisi , damga vergisi vs. onlar 0tl sadece gümrük sunum ücreti.
8,80tl gümrük sunum ücreti
Şunu da farkettim sevgili abilerim, dostlarım artık Aliexpress sadece standart olarak kendi kargo yöntemini belirlemiş ve vergiler yarı fiyatına düşmüş olarak ödeme yaptım. hatta şöyle diyelim sadece gümrük sunum ücreti aldılar, yani gümrük vergisi , damga vergisi vs. onlar 0tl sadece gümrük sunum ücreti.
8,80tl gümrük sunum ücreti
US $2.3 |60/80W dijital elektrikli havya kaynak demir aracı sıcaklık ayarlanabilir havya İpuçları/stand/kalay tel|Elektrikli Lehimleme Ütüleri| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
60/80W dijital elektrikli havya kaynak demir aracı sıcaklık ayarlanabilir havya İpuçları/stand/kalay tel
Satın almayı düşünenler yeni kullanıcı kuponunu kullanmayı unutmayın!
Son düzenleme: