Yukarıdaki resime yakından baktın mı?abi Alüminyuma sordunuzmu boyanmak istiyormu diye
Istemek mi? Yalvariyor salya sumuk.Yukarıdaki resime yakından baktın mı?
Bu arada yerdeki karo taşları da biraz yıpranmış. Boyamak gerekirse o da yapılabiliyor. Ben daha önce banyoda uygulamıştım.Yukarıdaki resime yakından baktın mı?
Bnce de parlatıp cilalasa yine makineyle cok daha iyi. Ya da kaplama yapsin gecsin. Boya zor is alimiyona.Aslında matkaba takılabilen tel fırçalar var. Onunla belli bir desen vererek fırçalasan hiç boyaya falan gerek kalmaz. İçindeki sanatçıyı serbest bırak
Patrona "ben boyacı mıyım" diye çıkışasım var.Aslında matkaba takılabilen tel fırçalar var. Onunla belli bir desen vererek fırçalasan hiç boyaya falan gerek kalmaz. İçindeki sanatçıyı serbest bırak
Patrona "ben boyacı mıyım" diye çıkışasım var.
HahahahahaBence bu dairesel bir disk zımpara aldırmak için bir fırsat
25914 eklentisine bakMakita BO5041 Dairesel Eksantrik Zımpara
Makita BO5041 Dairesel Eksantrik Zımpara en uygun fiyat seçeneği ile elektromarketim.com'da!www.elektromarketim.com
TL olarak mi?Hahahahaha
Korad 3005'in parasını daha yeni aldım.
Maalesef. Ama o gün bu gündür daha da bir şey almadım. Ders oldu bana.TL olarak mi?
Bence parayi gerip verip Korad'i al. 2. elde satsan daha cok para edebilir. Cok lazimsa almak zorunda kalacak nasil olsa.Maalesef. Ama o gün bu gündür daha da bir şey almadım. Ders oldu bana.
Sadece kanuni acidan aciklamasi su sekilde. Daha once sirket kurup bol bol alet edevat, malzeme alanlar bir sure sonra battik diyorlar. Bu arada alim yaptiklari yerler parayi alip kari etmis oluyor. Eger devlet parayi pesin oderse butun masraf devlete kaciyor. Ama is yurutecek kimse zaten bir seyler riske ediyor ki sonradan ise sarilsin. Tabii hepsi kagit uzerinde. Pratikligi tartisilir.O bizim devlet desteği olayına benzemiş. TÜBİTAK, özgün projeleri destekliyor. Bizim firma da Karel ile beraber yeni bir santral tasarımı için destek başvurusunda bulunmuştu ve kabul edilmişti. Ama sen önce cihazı alıyorsun, devlet sonra bir ara sana parasını geri veriyor Ulan adamda o cihazı alacak para varsa, desteğe niye ihtiyacı var? O cihazı ALAMAYACAK adamı desteklesene!