Anten önerisi

Bowman

Aktif Üye
Konuyu doğru yerde mi açtım bilmiyorum o yüzden değiştirilmesi gerekirse değiştiririm.

Ben trendyol üzerinden Kyoto marka bir uydu alıcısı aldım. Bu uydu alıcısını kullanarak bir monitörü tv yapma peşindeyim. Uydu alıcısında şu an bir usb kısmı boş bir de tv prizleri ile aynı olan giriş boş. Ben duvardaki tv prizinden çıkış alıp buna bağlayamam çünkü çok uzak. USB ya da diğer bahsettiğim (tam ismini bilmiyorum) girişe uyacak bir anten var mıdır? Varsa link gönderebilirseniz sevinirim

uydu alıcısı için sadece uydu anteni olur, F konnektör ve 75 ohm koaksiyal kablo ile gelir. uydu alıcısının çalışabilmesi için ya bireysel bir çanak anten ya da apartmanınızda kurulu merkezi sistem bir çanak anten bulunması gerekir.

uydu alıcıları (adı üstünde) uydu sinyali olmadan çalışamaz. yani eski televizyonlar gibi çubuk-tel vs başka antenlerle kullanılamaz.

uydu alıcısı için sadece uydu anteni olur, F konnektör ve 75 ohm koaksiyal kablo ile gelir. uydu alıcısının çalışabilmesi için ya bireysel bir çanak anten ya da apartmanınızda kurulu merkezi sistem bir çanak anten bulunması gerekir.

uydu alıcıları (adı üstünde) uydu sinyali olmadan çalışamaz. yani eski televizyonlar gibi çubuk-tel vs başka antenlerle kullanılamaz.
Anladım teşekkür ederim. Peki o zaman bir monitörü televizyona döndürmemin farklı bir yolu var mı ?

Forum istatistikleri

Konular
7,110
Üyeler
2,881
Son üye
adanali0001

Son kaynaklar

Son profil mesajları

az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Back