tahir kemal
Üye
s.a arkadaşlar 2. el araba alınıp satarken şimdi klasik bir expertiz olayı var işte kimisi diyor ki araçta söylenen dışında kusur çıkarsa masrafı mal sahibi öder v.s şeyler herkesi duymuştur. peki bu olayda kime nasıl güvenecez birşey duydum aracı almak isteye kişi aracı kendi tanışı olan yere expetize götürüyormuş araçta olmayan şeyi var gibi gösterip ücreti masrafı karşı tarafa yıkıyormuş hatta expertiz den komisyon aldığını söyleyen bile oldu.
şimdi kısmet olursa bu ayın sonuna doğru aracı ilana koyacam expertiz konusu açılırsa karşı tarafa expertiz işine karışmam arabayı ister al ister alma ne çıkarsa masraf sana ait demeyi düşünüyorum . çünkü anladığım kadarı ile bu işte çok fırıldak dönüyor zaten km düşük 8 yaşında araba yani bilmiyorum expertiz işinde böyle şeyler olduğunu ilk defa duydum ?? fiyatları uygun olsa kendim yaptırim diyecem ama bilemedim ??
şimdi kısmet olursa bu ayın sonuna doğru aracı ilana koyacam expertiz konusu açılırsa karşı tarafa expertiz işine karışmam arabayı ister al ister alma ne çıkarsa masraf sana ait demeyi düşünüyorum . çünkü anladığım kadarı ile bu işte çok fırıldak dönüyor zaten km düşük 8 yaşında araba yani bilmiyorum expertiz işinde böyle şeyler olduğunu ilk defa duydum ?? fiyatları uygun olsa kendim yaptırim diyecem ama bilemedim ??