araba satarken ki expertiz konusu

s.a arkadaşlar 2. el araba alınıp satarken şimdi klasik bir expertiz olayı var işte kimisi diyor ki araçta söylenen dışında kusur çıkarsa masrafı mal sahibi öder v.s şeyler herkesi duymuştur. peki bu olayda kime nasıl güvenecez birşey duydum aracı almak isteye kişi aracı kendi tanışı olan yere expetize götürüyormuş araçta olmayan şeyi var gibi gösterip ücreti masrafı karşı tarafa yıkıyormuş hatta expertiz den komisyon aldığını söyleyen bile oldu.
şimdi kısmet olursa bu ayın sonuna doğru aracı ilana koyacam expertiz konusu açılırsa karşı tarafa expertiz işine karışmam arabayı ister al ister alma ne çıkarsa masraf sana ait demeyi düşünüyorum . çünkü anladığım kadarı ile bu işte çok fırıldak dönüyor zaten km düşük 8 yaşında araba yani bilmiyorum expertiz işinde böyle şeyler olduğunu ilk defa duydum ?? fiyatları uygun olsa kendim yaptırim diyecem ama bilemedim ??

Kaporta, kapılar, direklerde boya yoksa, km oynama yoksa, ekleme yapıştırma, çarpma bölme yoksa ekspertizi bozmak gibi bir lüksü olmaması lazım alıcının.
Eksozda beyaz/mavi duman yada ustasını bulmayan ağır tamirat gibi durum da yok sanki.
3 defa araba aldım, 3 defa araba sattım. İlk iki aracı tanıdıktan aldığım için ekspertiz yaptırmadım. Üçüncü aracı ise elinde 350 tane ikinci el ve bi o kadar da 0 araç olan bir yerden aldım. Satarken ise genel olarak expere gösterip sattım.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,546
Üyeler
3,059
Son üye
fb88gay

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
Back