Araç çakmaklık priz dönüştürücüleri

Emre16

Yeni Üye
Merhabalar aracımda kullanabilmek için çakmaklık girişine bir priz çeşitli modelleri var aşşağıdaki gibi bazılarında süpürge yada koltuk yıkama makinesi çalıştırmıyor heralde bende şarjlı süpürge var ama halı koltuk yıkama makinesi için almak istiyorum ne değerlerde almalıyım hepsi çalıştırmıyor gördüğüm kadarıyla çünkü süpürge kullanmayın işareti koymuşlar çalıştırması için araç için sıkıntı yaratırmı biraz bilgilendirirseniz çok memnun olurum

1000024933.jpg

Shark StainStriker 450 watt bir koltuk yıkama makinem var
WhatsAppImage2025-02-24at14.28.01_1160x_crop_center.jpg

Son düzenleme:
shark vs cihazlar için invertörün tam sinüs olması lazım ve minimumda 1000 watt olmalı. ama araç çakmaklığından maksimum 150w güç çekilebilir. uygun güçte ve türde invertör aküye direkt bağlanırsa olur. ama kablosu vs. derken uğraştığına değmeyebilir. ayrıca 500W güç demek aküden 45-40A amper çekecek. aküyü 30-40 dakikada bitirir.

Yorumunuz için teşekkür ederim peki ne yapabilirim evde şarj edilen böyle akülü sistemler varmış heralde onlar uygunmu güneş enerjilileride mevcutmuş sizce ne yapabilirim öneriniz nedir

@czorgormez ek olarak akü Çakmaklık arası tesisat 70~80A taşıyacak güçte değildir. İnverter bulunsa bile araç içinde sıkıntıya sebep olabilir. Şehir şebekesi için uzatma kablosu ile çözmek daha mantıklı.

@czorgormez ek olarak akü Çakmaklık arası tesisat 70~80A taşıyacak güçte değildir. İnverter bulunsa bile araç içinde sıkıntıya sebep olabilir. Şehir şebekesi için uzatma kablosu ile çözmek daha mantıklı.
Yorumunuz için teşekkür ederim yüksek güçlü jeneratörler var sadece onun için değmez diye düşünüyorum bende en iyisi 25 30 m kablo ile üçlü bağlayıp yada hazırlarjndan alıp 7. Kattan sarkıtacağım aşşağıya heralde çünkü jeneratörler 15 000 civarı

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
8,815
Üyeler
3,534
Son üye
Kerem_72

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back