Merhaba zaten sorun da bu; Rezistans üzerindeki metal bölümün zaman içerisinde ısıdan etkilenmesi yüzeyinin bozulması şöyle bir durum var bu ısıtıcılar kısa bir süre çalışıp durmak için tasarlanmış örneğin 40 sn sonrasında programsal olarak kesime gidiyor. Testler sırasında soğuma süresinin de uzun olduğunu gördüm. Yukarıda resimlerini paylaştığım yeni gelen rezistans üzeri kaplanmış daha kaliteli hissi uyandırıyor. Bakalım ne kadar gider.
Ayrıca birşey keşfettim bu cihaz ile testler sırasında kahve koymadan su alıp ısıtmasını denemek istedim. Isıttı hata verdi tekrar denedim yine hata verdi o kadar masraf boşuna gitti derken, Kahve ekleyerek denedim ve oldu. Kahveyi algılıyor cihaz nasıl olduğu konusunda sensör ün biri bu işe yarıyor demek ki dedim cihazı topladım
Ayrıca birşey keşfettim bu cihaz ile testler sırasında kahve koymadan su alıp ısıtmasını denemek istedim. Isıttı hata verdi tekrar denedim yine hata verdi o kadar masraf boşuna gitti derken, Kahve ekleyerek denedim ve oldu. Kahveyi algılıyor cihaz nasıl olduğu konusunda sensör ün biri bu işe yarıyor demek ki dedim cihazı topladım