ARIYORUM Arızalı Bosch Relaxx Elektrikli Süpürge

fide

Meraklı ve "nasıl" sorusunu seven biri
1777794157138.jpeg

Resimdeki süpürgenin herhangi bir rengini bütün olarak arıyorum.
2012 de aldığım bu süpürgeden çok memnunum. Abime de tavsiye edip aldırdım. Onlar da çok memnundu. Abimdeki süpürgeninkaportası düşme sonucu kırıldı. Bendekinin ise kablo toplama kısmı 10 yıldır çalışmıyor.
Kaporta dışında bir aksamı arızalı olarak bu süpürgeden arıyorum. İki süpürgenin de kullanım hayatına devam edebilmesi için organ nakli (kablo toplama elzem ama acil değil) gerekiyor. Elinde olup haber eden olursa makbule geçer.

47773 eklentisine bak
Resimdeki süpürgenin herhangi bir rengini bütün olarak arıyorum.
2012 de aldığım bu süpürgeden çok memnunum. Abime de tavsiye edip aldırdım. Onlar da çok memnundu. Abimdeki süpürgeninkaportası düşme sonucu kırıldı. Bendekinin ise kablo toplama kısmı 10 yıldır çalışmıyor.
Kaporta dışında bir aksamı arızalı olarak bu süpürgeden arıyorum. İki süpürgenin de kullanım hayatına devam edebilmesi için organ nakli (kablo toplama elzem ama acil değil) gerekiyor. Elinde olup haber eden olursa makbule geçer.

Geçmiş olsun .

Sonuç : Süpürgenin kartı arızalı + motoru arızalı + ve diğer iç arızalı ( sadece kasa sağlam ) kullanıcı olarak çöp süpürge aranıyor anlıyorum .
Atan olursa alırım .
Diğer bir kaç marka modeli süpürge makinası vardı , belki birisinin yarar diye beklet beklet sonrası hurdaya gitti .

Kolay Gelsin Sağlıcakla ...

Benzer görsel .

Bu süpürge makinası olmalı herhalde !!!

Bosch Relaxx'x 2200 W Toz Torbasız Süpürge

306c887948befc7f4875ea00d7099c0c.jpg

Son düzenleme:
Evet aradığım süpürge bu. Bahsettiğiniz şekilde sadece kaporta lazım. Kargosu uygun olursa sarı sitedeki süpürgeyi de düşünebilirim. Bi sorayım

Araştırma yapmanız !!!
Teşhir diyor ne kadar doğru bilmiyorum .

Benzer ürünler .

FIRSAT.. Bosch BGS7RCL Relaxx'x Ultimate SESSİZ(TEŞHİR)
5.000 TL
ÜRÜNLERİMİZ MAĞAZA DA TANITIM AMAÇLI KULLANILMIŞ TEŞHİR ÜRÜNLERİDİR.
TAMAMEN SORUNSUZ VE KUSURSUZDUR.
SÜPÜRME İŞLEMİ YAPMAMIŞTIR.

ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİLERİMİZİN GÜVENİ VE MEMNUNİYETİR.
BU SEBEBLE GÖRSELDE ÜRÜNE AİT OLAN FOTOGRAFLAR BİRE BİR ÇEKİLMİŞ ORJİNAL RESİMLERİDİR.

BİZİMLE AYNI BÖLGEDE BULUNAN MÜŞTERİLERİMİZ ÜRÜNLERİMİZİ MAĞAZAMIZDA GÖRÜP DENEYEREK TESLİM ALABİLİRLER

Diğer tüm ürünler

Forum istatistikleri

Konular
9,125
Üyeler
3,701
Son üye
kdrkdr

Son kaynaklar

Back