AstroAI ASIM4K0R Multimetre

Gokrtl

Gökhan Kartal (TeknoDay)
Staff member
Son zamanlarda çok karşıma çıkmaya başladı.
Alan kullanan memnun. Fiyat/Performans ürünü olduğu söyleniyor. 341₺ fiyatı var. Başlangıç için iyi bir multimetre imiş.

Screenshot_20220310-095205.jpg
71RmfpC5O7L.jpg
81AoINu2CfL.jpg
810n3yrDBhL.jpg
81Ep20GIZzL.jpg
71AObybmkhL.jpg

Screenshot_20220310-095149.png

AstroAI Dijital multimetre, voltmetre ohmmeter otomatik aralık 4000 Counts TRMS elektrik ölçüm cihazı, NCV ve LCD ekranlı ve arka plan lambalı, kırmızı https://www.amazon.com.tr/dp/B08DHHJPS1/ref=cm_sw_r_awdo_XN62S1A9TCM7C6CY4PAP

Unit UT 139c
Biraz daha hassasiyet arıyorsanız
Unit UT 61D / E

Zaten hedef kitle işi elektrik/elektronik olmayıp arada bir multimetre lazım olanlar olarak belirtilmiş. Yani evde bir multimetre bulunsun diyen vatandaş, motorsiklet tamircisi vs için uygun olabilir. Ama sadece 600 V a kadar ölçüm var, 4 mF a kadar kapasite ölçümü var, toleranslar da iyi değil. Pil ölçümü özelliği birçok durumda yanıltabilir, faydalı bir özellik değil.

DT-830 de alınır mı yav, biraz daha iyisini alayım diyen bunu alabilir. Ama elektronik işi ile uğraşan birisine uygun bir multimetre değil bence.

Frekans ölçen modeli tercih edilebilir gibi geliyor yıllarca DT-830 kullanıp daha sonra Fluke-177'ye geçtim bana tek artısı frekans ölçümü oldu DT-830 ile devam edebileceğimi anladım. Alınabilir bence çok üst düze işler yapmıyorsak

Forum istatistikleri

Konular
7,741
Üyeler
3,124
Son üye
adnancoskun

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Back