Bilgisayarlar icin satilan UPS cihazlari

Mikro Step

Kıdemli Üye
Elektrik olmayan yerlere gittigimizde elektrikli bazi bahce aletleri kullanmamiz gerekiyor. Bugune kadar jenarator alinmamis alinmasi da luks olacak. Yilda bir kez falan boyle is cikiyor.
Aracin akusune odunc aldigim inverteri baglayip bir iki cihazla deneme yaptim ve cihazlarim istedigim gibi calisti.

Akuleri bozuldugu icin atil kalmis bir kac tane UPS cihazimiz var.

Bunlarin 12v kablosunu uygun kesitte ve daha uzun yapip kablo uclarina da kalin maşalar baglarsam bu UPSleri araclarda kullanma sansim olacak.

Fakat bu UPS cihazlari nominal guclerine yakin guclerde bir kac saat surekli olarak calistirilmaya musaitler mi bilmiyorum.

Tecrube eden var mi?

Bir de calistiracagimiz cihazlar fircali motora sahip cihazlar. Yaprak ufleme ve basincli su ile oto yikama cihazi.

Online UPS ise bunlardaki inverterler zaten normal kullanımda da sürekli devredeler. Ama line interaktif ise muhtemelen soğutma sistemini komple elden geçirmek gerekecek.

Bir de offline UPS'ler zaman ayarlı olabiliyor. 15 dakika sonra akü dolu olsa dahi kapanıyor.

Bir tanesini SMPS güç kaynağına bağlayıp test ettim, yük de bağlamıştım otomatik kapandı...

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,501
Üyeler
3,372
Son üye
murat1557

Son kaynaklar

Son profil mesajları

"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back